Xavi: Han kan gøre forskellen for Manchester United

Xavi mener at Marcus Rashford der skal gøre forskellen torsdagen aften i returopgøret mellem Manchester United og Barcelona.

Barcelona manager Xavi satte sig ned foran pressen onsdag aften, for at svare på spørgsmål forud for torsdagens returopgør i Europa League mod Manchester United.

 

Først satte spanieren ord på det Manchester United hold som spillede 2-2 på Camp Nou for en uge siden.

– Det er en rigtig svær kamp i morgen (torsdag). De er et af de bedste hold i Europa, de viser det i den måde de konkurrerer og spiller. Det er de bedste Man United hold i de seneste år. Det er det arbejde ten Hag har gjort. De viste personlighed, og passion på Camp Nou. Det er et svært stadion at spille på [Old Trafford], og de bliver svært for os.

Selvfølgelig kunne det heller ikke undgås at snakken faldt på Marcus Rashford, som Xavi gav roser.

– Rashford er en exceptionel fodboldspiller, i ekstraordinær god form. Han kan gøre forskellen for Manchester United. Du er nødt til at være klar over at han er der, men holdet er mere vigtigt end en individuel spiller.

Også gamle kendinge fra tiden i Spanien blev vendt, i form af Casemiro og Varane

– Jeg vil sige, at begge er rigtig vigtige. Passion og mentalitet, de er vant til denne her slags kampe. Med den slags spillere med erfaring, de er vant til at gøre forskellen for et hold.

Til sidst blev buddet fra Qatar diskuteret. Xavis første trænerjob var hos Al Sadd i Qatar, hvor han også afsluttede hans aktive spillerkarriere. Xavi var også positivt stemt overfor buddet fra Qatar ledet af Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani.

– Jeg har et godt forhold med sheiken. Han er seriøs og ansvarlig person, og jeg tror han vil gøre et godt arbejde. Jeg kender ham godt. Han er en rigtig god person, og jeg tror han vil være et rigtig godt valg for Manchester United. Jeg arbejdede seks år i Qatar.

 

Har Xavi ret i at et ejerskab fra Qatar ville være godt for Manchester United? Eller er han måske farvet af hans tid i Qatar? Opret en profil på hjemmesiden, og skriv hvad I mener om ejerskab fra Qatar. 

2 kommentarer
  1. Virkelig rigtig flot udpeget Xavi, en verdens bedste angribere i topform, godt set..💪😂
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Martin

    En nem opgave for Xavi….Det kunne alle andre også have gjort, Rashford er jo flyvende for tiden.

    Mere utryg ved hans lovprisning af Qatar…jeg krummer tæer ved tanken.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ny regulator af engelsk fodbold kan være på vej

Næste artikel

Wan-Bissaka og Fred starter

ANNONCE