Yorke: Ingen CL – ingen Rooney

Den tidligere Manchester United-darling, Dwight Yorke, er overbevist om, at Wayne Rooney skifter fra Manchester United, hvis de ikke spiller Champions League næste sæson.

Dwight Yorke mener, at Wayne Rooney skal overveje sin situation til sommer, hvis Manchester United ikke kvalificerer sig til Champions League denne sæson – og det er netop, hvad veteranen tror, at Wazza vil gøre.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg tror, at Wayne Rooney vil vente og se, hvad der sker. Hvis jeg var ham, så var det, hvad jeg ville have gjort, for jeg ville ikke spille for det såkaldte værste United-hold nogensinde, der ikke spiller med om mesterskabet eller deltager i Champions League, lyder analysen fra Dwight Yorke ifølge metro.co.uk.

Wayne Rooney skulle dog være godt i gang med forhandlingerne om en ny megakontrakt, men som landet pt ligger for de regerende mestre, så kan de forhandlinger trække ud – eller underskrives med en klausul om, at manglende Champions League giver en vej ud for den nu 28-årige angriber.

Alderen begynder nemlig efterhånden at trykke så meget, at han ikke har råd til at vente, mener Dwight Yorke.

– Tiden taler ikke for en angriber i hans alder. Han har nu den alder, at han har brug for Champions League-fodbold mere end nogensinde.

Manchester United ligger i øjeblikket på syvendepladsen med syv point op til fjerdepladsen og en billet til Champions League.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sådan blev München-ulykket mindet i Manchester i går

Næste artikel

Vidic’ afløser er i folden

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share