Young: Jeg elsker fodbold igen

Ashley Young var i den netop overståede sæson en af de positive overraskelser. Han gik fra at være udpræget kantspiller til at være en af de multifunktionelle spillere, som Louis van Gaal værdsætter højt.

Young er ikke i tvivl om, at den nye hollandske manager er grunden til, at han har fået spilleglæden tilbage, og at United igen får mulighed for at spille Champions League fodbold.

– Det har været stort at arbejde med Louis van Gaal. Fra dag et kom han ind og snakkede om hans filosofi, og hvad han ville have ud af den. Personligt har jeg nydt at arbejde med ham dag ind og dag ud. Han er en stor manager, og hans meritter taler for sig selv, udtaler englænderen til MUTV.

– Jeg har virkelig nydt at spille fodbold igen. Hvad enten jeg har spillet venstre back eller kant, så har jeg bare villet give mig selv 100 procent. Det eneste, du vil som fodboldspiller, er at spille regelmæssigt, og det har jeg haft chancen for i denne sæson.

Offensivspilleren har med sine præstationer banket på til et comeback på det engelske landshold, hvilket dog endnu ikke er lykkes, men han ser frem mod næste sæsons udfordringer.

– Jeg synes ikke, vi er så langt fra Chelsea. De havde en fantastisk sæson, og de er de fortjente mestre. Det er dog ikke Chelsea, vi snakker om i truppen, det er os selv. Vi har nu muligheden for at bygge videre og forhåbentlig gå ud at vinde en pokal i næste sæson.

Forrige artikel

Dortmund bekræfter Gündogan-exit

Næste artikel

Van Basten: Depay har talentet til succes i England

ANNONCE