Young: LVG forbedrer spillere

Ashley Young har selv oplevet en enorm opblomstring under Van Gaal. Han mener ikke, han er den eneste, der har forbedret sig.

Tidligere har den hollandske stjernespiller, Arjen Robben, været ude og lovprise Louis van Gaal. Han mener, at United-manageren gør spillere individuelt bedre. Nu melder endnu en spiller sig i koret af beundrere. Denne gang er det Ashley Young, der om nogen har oplevet det samme under LVG.

– Der er tydeligvis flere spillere, som virkelig har forbedret sig. Da manageren i starten af sæsonen bad os om at udføre den plan som han havde lagt, kunne man mærke ærligheden i det. Vi ønskede alle at imponere ham, specielt på vores pre-season, hvor han lige var kommet til, siger Young til manutd.com.

– Nu er vi nået frem til afslutningen på sæsonen, hvor det er helt vitalt at samle så mange point sammen som muligt.

Glad for egen udvikling

Ashley Young er ikke overraskende glad for den udvikling, som han personligt har gennemgået i løbet af sæsonen. Fra at være udskældt, så fremstår han nu som en af managerens mest betroede spillere.

– Jeg nyder det virkelig lige nu. Jeg spiller hver uge for tiden, men der er en sund konkurrence på holdet, hvilket jeg tror er yderst sundt. Alle skal hele tiden være på mærkerne, og det kan man virkelig fornemme til træning.

– Som spiller skal du altid have tiltro til egne evner, og det har jeg virkelig lige nu. Det hjælper, når du har holdkammerater, der spiller god fodbold. Alle er på vej i den rigtige retning, og alle prøver på at udføre managerens filosofi.

Ros til Fellaini

Marouane Fellaini er endnu et eksempel på en spiller, der virkelig er blomstret i hænderne på LVG. Young har masser af roser tilovers for den store belgier.

– Han har været virkelig vigtig for os. Han har været med i startopstillingen en del, og jeg tror ikke der er mange hold, der kan matche hans fysik i straffesparksfeltet. Han spillede fantastisk mod Tottenham, hvor han til tider lignende en angriber.

– Jeg tror, at han nyder at spille den position. Det handler bare om, at vi skal udnytte hans fantastiske evner rigtigt, slutter Ashley Young.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Rooney er et ikon i hele verden

Næste artikel

Di Maria glæder sig til storkampe

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share