Young: Vi vil kæmpe med

Ashley Young føler, at holdet er klar til at kæmpe med om medaljer i denne sæson, og målet er at ende øverst.

Weekendens runde i Premier League har udartet sig ganske fint for Manchester United. Først tabte bysbørnene fra City på udebane mod Tottenham, hvorefter United rykkede op førstepladsen med en klar sejr over Sunderland. Senere spillede mestrene fra Chelsea uafgjort i Newcastle.

Eksperter og flere fans føler, at de nye spillere samt det, at det kun er Louis van Gaals anden sæson i spidsen er blandt årsager til, at det endnu er for tidligt for United at hive trofæet hjem. Ikke desto mindre fører United nu rækken efter en resultatmæssig fornuftig start på sæsonen.

Efter gårsdagens sejr udtalte Louis van Gaal, at det bliver meget svært at blive engelske mestre, men Ashley Young insisterer på, at spillernes blikke er rettet mod guldet.

– Vi sagde inden sæson, at vi ville kæmpe med om mesterskabet. En klub som United vil forsøge at vinde alle turneringer, den er med i. I denne sæson vil gerne vinde en titel igen.

– Vi gør det godt i ligaen, men der er stadig lang vej igen. Vi må tage kampene, som de kommer, udtaler englænderen til MUTV.

Næste opgave for Manchester United er på onsdag i Champions League, hvor tyske Wolfsburg gæster Old Trafford.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Rashford sikrede sejren

Næste artikel

Deltag i debatten om Manchester United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share