Zaha langer ud efter Moyes

Wilfried Zaha mener ikke han var en type som Moyes kunne lide, men er klar til at kæmpe for chancen under van Gaal.

– For at være helt ærlig, så tror jeg bare ikke jeg var managerens type. Det handlede overhovedet ikke om min attitude eller holdning, der var intet jeg kunne gøre. Manageren havde sin måde at spille fodbold på, og der passede jeg ikke ind. Der var stort pres på ham, så selv om jeg kunne have fået flere chancer, klager jeg ikke, siger Zaha.

Dermed udtrykker kantspilleren tydeligt, at han ikke var tilfreds med situationen under Moyes. Nu er skotten fortid, og van Gaal ny chef i United, og det giver Zaha troen på gennembrud i United tilbage. Også selv om han formentlig skal omskoles til angriber.

– Jeg er vant til at spille på kanten, men hvis manageren vil have mig til at være i angrebet, så tilpasser jeg mig gerne den rolle uden at brokke mig. Der er også mindre løb oppe foran, så det er fint. Så må vi se om jeg kan fungere som angriber.

– I United er der så mange fantastiske spillere, at man må gribe de chancer man får. Jeg havde en god sæson i Crystal Palace, mens sidste sæson var skidt. Nu starter jeg forfra, og chefen siger at hvis jeg knokler på får jeg chancen. Så jeg vil arbejde hårdt for at få chancen, og så se hvor denne sæson ender, lyder det fra Wilfried Zaha til manutd.com.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal glæder sig over hård modstand

Næste artikel

Chicharito flirter med Inter

ANNONCE