Zaha ser tilbage: Var sat op til at fejle i United

Den nuværende Crystal Palace-spiller, Wilfried Zaha, fortæller, at han var dømt til at fejle i Manchester United under Louis van Gaals ledelse.

Der var tale om et drømmeskifte for Zaha, da Sir Alex Fergusons United-mandskab betalte 10 millioner pund for den ivorianske offensivspiller i januar 2013.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Skiftet blev dog ikke som håbet, og i stedet for Ferguson, som gik på pension efter 2012/2013-sæsonen, kom Zaha til at spille under David Moyes og Louis van Gaal i sin tid i Manchester.

Særligt van Gaal gav aldrig Zaha en reel chance for at slå igennem i storklubben. Det fortæller den 28-årige ivorianer i podcasten, On The Judy.

– Han gav mig to muligheder: Du er enten højreback eller angriber. Disse positioner havde jeg aldrig spillet før. Det var som om, at jeg blev sat op til at fejle, siger Zaha.

Zaha slog ikke igennem i sin første sæson i United under Moyes, hvorfor han blev udlejet til Cardiff. Da Zaha vendte tilbage til klubben efter sit lejeophold, var mange ting forandret.

– Det var efter, jeg kom tilbage fra David Moyes-æraen, hvor jeg var helt ødelagt over, at tingene ikke gik for mig. Så kommer jeg tilbage og får muligheden for enten at spille angriber eller wingback, og jeg kunne ikke spille nogen af dem, siger Zaha.

Det blev kun til fire kampe i den røde trøje for Zaha, før han blev solgt tilbage til sin barndomsklub, Crystal Palace. Her er det sidenhen blevet til 362 kampe med 66 mål til følge.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Diallo idømt bøde for dokumentfalsk

Næste artikel

Den her havde du ikke set komme: Roy Keane er kommet på Instagram

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share