Diallo idømt bøde for dokumentfalsk

Amad Diallo har fået en turbulent start på Manchester United-livet, da han i dag blevet idømt en bødestraf i forbindelse en sag, hvor der blev brugt falske papirer for at få den unge ivorianer til Europa.

I den seneste gode uges tid er forventningerne til Manchester Uniteds nye, unge talent, Amad Diallo, blot steget i takt med ivorianerens fine optrædener for reserveholdet. Men de seneste par dage er en lidt uheldige historie også kommet frem omkring den 18-årige kantkomet.

Ifølge det italienske fodboldforbund har to personer via falske papirer været opført som Diallos forældre og blandt andet påråbt sig retten til familiesammenføring i bestræbelserne på at få den unge spiller til Italien fra hjemlandet Elfenbenskysten, ligesom de to personer sidenhen brugte de ulovlige dokumenter til at Diallo kunne få sin første profesionelle kontrakt i Atalanta, som Manchester United i sommer betalte op mod 350 millioner kroner til for at hente Diallo til det nordvestlige England. 

Diallo er blevet idømt en både på €48.000, svarende til godt 350.000 kroner af det italienske fodboldforbund. SkySports skriver torsdag aften, af Manchester United har afvist at udtale sig om sagen, men ifølge mediet skulle bøden ikke få nogen konsekvens for den unge offensivspiller, som siden sin ankomst har scoret tre gange og lavet lige så mange assist for reserveholdet, ligesom han var på bænken til tirsdagens FA Cup-kamp mod West Ham.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United trækker Leicester i FA Cup-kvartfinalen

Næste artikel

Zaha ser tilbage: Var sat op til at fejle i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share