Zlatan: Jeg stråler 24 timer i døgnet

Zlatan Ibrahimovic var i hopla, da han i eftermiddags mødte pressen forud for morgendagens kamp mod Feyenoord.

Zlatan Ibrahimovic er ikke kendt for at gå stille med dørene, når det gælder om at snakke om egne præstationer. Og på dagens pressemøde, var svenskeren igen i hopla og kom med flere perler, blandt andet da han blev spurgt ind til, hvornår han ville begynde at stråle i United.

– Jeg stråler altid. Jeg stråler i 24 timer i døgnet, men ønsker i jeg skal skinne endnu mere, så må jeg gøre det for jeres skyld. Jeg har været i spillet i 20 år snart, og selv om jeg bliver ældre, føler jeg bare, at jeg bliver bedre med alderen, sagde Zlatan på pressemødet før torsdagens kamp mod Feyenoord.

Svenskeren blev tidligere på ugen hyldet i hjemlandet, hvor han endnu engang blev kåret til årets spiller, og samtidig fik den store ære, at få lovning på en statue foran hjemmebanen i Stockholm.

Zlatan har indtil videre fået en blandet start i engelsk fodbold, efter at have haft enorm succes i flere andre ligaer inden skiftet til United i sommers. Og “Ibra” er vild med Premier League.

– Premier League er enormt spændende. Spillet er hårdt og vældig fysisk. Når jeg forsøger at spille fysisk får jeg en advarsel. Men det er ok. I andre lande kan et hold dominere ligaen, det sker ikke her, her kan alt ske, siger Zlatan, der føler han er faldet godt til i Manchester.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Messi bør blive i Barcelona

Næste artikel

Startopstillingen mod Feyenoord

ANNONCE