– Zlatan sætter standarden

Den tidligere svenske United-spiller, Jesper Blomqvist, hylder Zlatan.

Han spillede selv for klubben i en årrække og opnåede store ting i den røde trøje, men han nåede aldrig helt op på samme niveau, som Uniteds nyindkøb har. Jesper Blomqvist er derfor sikker på, at Zlatan træder ind som en lederskikkelse fra dag ét. 

– Han kommer til at have en enorm indflydelse. Han kommer med den der vindermentalitet, og han vil også sætte en høj standard for de andre spillere. Han kræver noget af sine medspillere, siger Blomqvist til MUTV. 

– Han er en spiller, der elsker at vinde, og han bliver et kæmpe boost for Manchester United. Han arbejder stenhårdt hver dag, og det har også gjort ham til en af verdens bedste spillere. Han vil vinde hver gang, selv på tæningsbanen. 

– Han er en stor leder, og det kan blandt andet tage noget af presset fra Rooney. Jeg er sikker på, at skiftet betyder enormt meget i Sverige og i resten af verden, for han er tæt på at være oppe i samme kategori som Messi og Ronaldo. Medierne kommer bestemt også til at elske at have Zlatan i Premier League. 

 

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OFFICIELT: Zlatan er United-spiller

Næste artikel

Zlatan: Jeg er kommet for at vinde

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share