Sæsonens mål: Fire medlemmer fra OldTrafford.dk giver deres bud

Sæsonen nåede for nylig sin ende. I den forbindelse har vi på OldTrafford.dk forsøgt at kigge tilbage på sæsonen, hvor fire medlemmer af sitet har givet deres besyv på et spørgsmål.

Selvom det muligvis ikke virkede sådan, formåede Manchester United at score over 100 mål i den netop overståede sæson.

Ved klubbens årlige prisuddeling i slutningen af maj løb brasilianske Antony med prisen for sæsonens mål, som han scorede i Europa League-returopgøret mod Barcelona tilbage i februar.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Fodbold er fyldt med meninger, også om de bedste mål. Derfor har fire af vores skribenter givet deres bud på, hvad de mener har været sæsonens bedste mål.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent

Jadon Sancho mod Liverpool.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Der har virkelig været nogle lækre at vælge imellem, men valget falder på Sanchos mål, hvor han sender hele Liverpools forsvar ud efter hot dogs med det hele. Hvor har han en vild teknik, når han har hovedet på det rigtige sted.

Martin Bonde Andersen, skribent

Det har ikke været en sæson med overflod af “screamers” fra Uniteds side. Derfor går jeg også med det mål, som var den største oplevelse for mig personligt, nemlig Rashys åbningsmål mod Nottingham Forest dagen efter Boxing Day. Det var min første tur til Old Trafford, og at opleve den ekstase, som brød ud, da Rashford klinede den op i venstre målhjørne efter et fladt hjørnespark fra Christian Eriksen, var ganske enkelt helt specielt.

Thobias Lisby Hermannsen, skribent

Alejandro Garnachos sene matchvindermål på Craven Cottage den 13. november 2022. Det er muligvis ikke det mest spektakulære mål. Dog er det et af de mål, der står klarest for mig i denne sæson. Det var sidste spillerunde inden VM-pausen, og United var så småt ved at bide sig fast i kapløbet om top fire. En sejr var derfor utrolig vigtig, hvilket United sikrede sig i tre minutters tillægstid. Målet, som i øvrigt var Garnachos første mål i Premier League, faldt efter en fænomenal assist fra Christian Eriksen. Scenerne efter scoringen er også bare vidunderlige.

Selver Elezović, redaktør

Med over 100 mål scoret af United i sæsonen er der flere perler at vælge imellem. For mig er der dog ikke ét mål, der overskygger alle andre. Men et mål jeg finder sublimt er Marcus Rashfords langskudsdrøn mod Arsenal på Emirates Stadium i januar. Først afdribler han Thomas Partey med et elastico-lignende træk midt på banen, inden han kort efter affyrer et skud med kanonfart fra distancen. Aaron Ramsdale i Arsenal-målet så nærmest chanceløs ud. Målet var til 1-0 og kunne have været pointafgørende. Desværre endte de røde djævle med at tabe 2-3 i London.

1 kommentar
  1. Jeg er på Selvers hold her, Rashfords missil er årets kasse….

    De øvrige mål er bestemt også gode på hver deres måde, men en rigtig “screamer” fra distancen er altid min favorit.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Shaw leger agent på landsholdstjeneste: Ser gerne Kane og Rice i United

Næste artikel

Ornstein: United sælger Iqbal for peanuts

ANNONCE