Sæsonens spiller: Fire medlemmer fra OldTrafford.dk giver flere forskellige bud

Sæsonen nåede for nylig sin ende. I den forbindelse har vi på OldTrafford.dk forsøgt at kigge tilbage på sæsonen, hvor fire medlemmer af sitet har givet deres besyv på et spørgsmål.

Efter en horribel forrige sæson, hvor flere Manchester United-spillere spillede langt under niveau, fik de røde djævle rejst sig i den netop overståede sæson. Flere af holdets profiler, der havde skuffet så fælt i sæsonen forinden, var pludselig med til at løfte holdet under styring af hollandske Erik ten Hag.

Men hvem har egentlig været sæsonens bedste spiller for Manchester United?

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Marcus Rashford blev for et par uger siden kåret som sæsonens bedste spiller – af både fans og sine holdkammerater – ved klubbens årlige prisuddeling.

En af tingene vi elsker ved fodbold er debatten. Derfor har fire af vores skribenter givet deres bud på, hvem de mener har været sæsonens spiller på Old Trafford.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Bruno Fernandes.

Casemiro, Martinez og Rashford er ikke langt fra, men det bliver Fernandes fra min side. Det der særligt adskiller ham i denne sæson er, at han udover at bidrage med mål og assists, har været hjertet på holdet. Han har være anfører i de fleste kampe, og det har klædt ham. Modenheden i hans spil og måde at være på er vokset i denne sæson. Det er som om, Erik ten Hag har sagt til ham, at skal han være klubkaptajn næste år, så skal han bevise, han kan løfte den opgave. Det har han bevist overfor klubben, trænerstaben, spillerne og fansene.

Martin Bonde Andersen, skribent

Der er flere gode kandidater i år. Den oplagte er selvfølgelig Marcus Rashford, som har bevist sig som en spiller, der kan måle sig med verdens absolut bedste, når han ikke render ind i skader. En sæson med 30 mål er det, vi har håbet at se fra Rashford i så mange år efterhånden. Derudover har jeg, ligesom så mange andre, forelsket mig i nyindkøbene Casemiro og Lisandro Martinez, som på hver deres måde har ændret dynamikkerne i Uniteds spil med og uden bold og generelt bare gjort United til et bedre og mere underholdende fodboldhold. Til sidst er og bliver Bruno Fernandes bare en verdensklassespiller, selvom han ikke kan præsentere de samme tal, som han førhen har kunne. Jeg erklærer mig dog enig med majoriteten og giver den til Rashford, mest af alt fordi det var ham, som gik forrest i sæsonens bedste periode efter VM, hvor han scorede mål på samlebånd og hver gang kvitterede med årets fedeste (omend mest enkle) jubelscene.

Ásbjørn Nielsson Nattestad, skribent

Jeg synes, at Bruno har været sæsonens spiller, fordi han ofte har hevet United-holdet op med sin tro på, at det kan lade sig gøre og ved hele tiden at tænke på at score mål og at skabe chancer. Han får for megen kritik, fordi han er en spiller, der brokker sig hele tiden, men hans præstationer denne sæson har været forrygende. Ja, Liverpool-kampen var en fadæse, ikke mindst fra Brunos side, men udover den kamp har indstillingen og præstationerne ikke manglet fra Brunos side. Min nummer to er Casemiro. Han havde det lidt svært i starten, men da han først kom ind på holdet, så han sig ikke tilbage. Han er ganske enkelt verdensklasse og måske Uniteds vigtigste spiller. Den betydning han har haft for holdet kan ikke undervurderes. Nummer tre er lidt sværere at pege på, men for mig er det Rashford. I forhold til de to andre har han flere gange spillet mindre godt, men så har han alligevel scoret et flot mål og de første to måneder af dette år spillede han næsten, som var han verdens bedste.

Thobias Lisby Hermannsen, skribent

Luke Shaw

Luke Shaw har ofte været alt for ustabil i sine præstationer og til tider set en smule ugidelig ud. Det har derimod ikke været tilfældet under Erik ten Hag i denne sæson. Han startede inde i de to første kampe mod Brighton og Brentford, hvorefter han ikke var involveret i de efterfølgende fem kampe. Siden da har han smøget ærmerne op og leveret på et vanvittigt niveau. Han har oven i købet vist, at han så let som ingenting kan udfylde rollen som midtstopper. Det tror jeg også, at Erling Braut Haaland vil skrive under på efter Uniteds hjemmesejr mod bysbørnene tilbage i januar. Ganske imponerende sæson.

Forrige artikel

OldTrafford.dk anbefaler (igen): How to buy...

Næste artikel

The Athletic: United viser interesse for Inter-målmand

ANNONCE