På kampdagen: Pubs ved Old Trafford

OldTrafford.dks guide til den helt rigtige pub på kampdagen.

Det er kampdag og du bevæger dig ud mod Old Trafford, men hvor skal du tage hen?

Her er de bedste og mest kendte pubs ved Old Trafford – I uvilkårlig rækkefølge.

Bishop Blaize

The Bishop Blaize er den mest kendte United-pub ved Old Trafford. Den ligger i det travle lyskryds mellem Chester Road, Warwick Road og Sir Matt Busby Way.

Bishops Blaize

Det er her, at den meget kendte United-fan Pete Boyle kommer inden kampene, og når han er der, så skal der nok synges igennem. Med hans tilstedeværelse og hans forsøg på at lede sangene blandt publikummet, så er der en kæmpe interesse for fans for at komme herind inden kampene. Få timer før kick off er det ikke usædvanligt, at der er en kæmpe kø i indgangen til at komme derind.

Derfor er det en god idé at tage derud flere timer før kampen, hvis man vil derind. Man skal huske sin kampbillet, da man ikke bliver lukket ind uden. Det sørger de ret store dørmænd for, som forøvrigt nogen gange kræver 1 pund i entré.

Inden man tager herind, så er det en god idé lige at øve sig på sine United-sange, både for din egen og for andres skyld. Du kan lære Uniteds sange i vores sangsektion her på OldTrafford.dk.

Husk at pubben også er åben efter kampen, og at der også her er en god stemning.

Hotel Football

Hotel Football

Hotel Football åbnede i marts 2015. Hotellet er ejet af bl.a. Ryan Giggs, Gary Neville og Paul Scholes. Før kampe vil man kunne varme op til kampen i baren med plads til 800 mennesker. Det koster et pund at komme ind på Old Trafford Supporters Club, som baren i kælderen hedder. Den er også åben efter kampen og ligger tættest på Old Trafford af alle barer.

The Trafford

The Trafford er en anden meget populær pub, som ligger i krydset mellem Chester Square, Warwick Road og Sir Matt Busby Way. Den er ikke ligeså ”organiseret” som Bishop Blaize, hvilket måske er med til at gøre pubben endnu mere fyldt.

Trafford Pub

En god ting ved Trafford er, at de også har en gårdhave, hvor man kan stå og nyde sin øl.

Tollgate

10 minutters gang fra Old Trafford ligger The Tollgate. Grundet dens fjerne beliggenhed er den igen meget populær blandt lokale fans, som ikke gider at høre på fulde skandinaviske fans, der skråler med på ‘You are my Solskjaer’ hver weekend.

Udenfor i teltet ved Tollgate.

Den ligger lige overfor Trafford Bar, som er metrostationen lige inden Old Trafford hvis man kommer fra byen.

The Railway Club

Denne er lidt mere skjult og mindre kendt af turister.

Pubben ligger 10 minutters gang fra Old Trafford i retning mod Stretford.

837-839 Chester Rd, Manchester, United Kingdom

Skriv et svar
Skriv et svar
ANNONCE