– Derfor tog jeg Mata ud igen

Jose Mourinho forklarede efter sejren mod Leicester, hvorfor han skiftede Juan Mata ud igen efter blot en halv time på banen.

Juan Mata kom på banen efter en god times tid. Men måtte forlade grønsværen igen med få minutter tilbage af opgøret. Og den lille spanske tekniker var ikke skadet, så Jose Mourinho måtte efterfølgende forklare beslutningen om at skifte Mata ud igen.

– Jeg synes han spillede rigtig godt. Han gjorde præcis det jeg havde brug for. Reglerne tillader seks udskiftninger. Jeg havde foretaget fem, og jeg ønskede at stoppe spillet. Vi forventede en masse lange bolde til sidst, og jeg ville tage den mindste spiller ud. Han er den mindste. Vi ønsker at vinde, og vi er alle glade, sagde Mourinho i følge BBC efter sejren.

Sommeren igennem har der været spekulationer om Juan Matas fremtid på Old Trafford. Jose Mourinho var netop manden, der solgte Mata fra Chelsea til United, og medierne har i løbet af sommeren flere gange sendt Mata væk fra United.

Dagens udskiftning vil uden tvivl puste nyt liv i de rygter. Hvad mener du om Mourinhos udskiftning og om Matas fremtid i United? Diskutér emnet på www.oldtrafford.dk‘s debatforum.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Schmeichel: Vi var oppe mod et godt hold

Næste artikel

Mourinho: Endelig har vi Pogba

ANNONCE