LVG vil bruge Fellaini i offensiven

Manchester United-manager Louis van Gaal fortæller, at Marouane Fellaini primært kommer til at spille som 10’er og som angriber i denne sæson. Fellaini selv er ligeglad, hvor han spiller, så længe holdet vinder.

Marouane Fellaini fik efter en svær debutsæson lidt af en renæssance i Manchester United under Louis van Gaal i sidste sæson. Efterhånden som sæsonen skred frem blev belgieren fast mand på midtbanen i van Gaals 4-3-3-formation.

I denne sæson er belgieren dog tiltænkt en anden rolle, da spillere som Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger har overtaget hans plads på midtbanen.

– Han kan spille både som 9’er og 10’er, men han kan også spille 6 og 8. Men i år kommer han mere til at spille 9 og 10, fordi vi har andre spillere til 6’er- og 8’er-positionerne, siger van Gaal på pressemødet før kampen.

For Fellaini selv spiller det dog ingen rolle, hvor på banen han spiller.

– Jeg har tidligere spillet nummer 9 og 10. Jeg kan spille der, og jeg kan hjælpe holdet. Men for mig er det ikke vigtigt, hvor jeg spiller. Det er vigtigst at vinde kampene, siger Fellaini. 

I Marouane Fellainis hidtil eneste optræden i denne sæson kom han ind fra bænken og satte det uhyre vigtige 3-1-mål ind mod Club Brugge på Old Trafford. Belgieren får sandsynligvis mere spilletid i returen i hans hjemland onsdag.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Michel Preud'homme: Vi må spille perfekt for at vinde

Næste artikel

- Sæsonens vigtigste kamp

ANNONCE