– Sæsonens vigtigste kamp

Manchester Uniteds manager er slet ikke i tvivl om, at morgendagens returopgør mod Club Brugge er sæsonens vigtigste kamp. En svær kamp, forudsiger hollænderen.

Om et døgns tid ved vi, om Manchester United igen, efter et års pause, får lov til at underholde deres fans med Champions League-fodbold. Her skal “de røde djævle” forsvare deres 3-1-føring fra sidste tirsdags opgør på Old Trafford.

På aftenens pressemøde lagde Uniteds manager, Louis van Gaal, stor vægt på vigtigheden af morgendagens opgør, og understregede, at hans hold ikke vil tage let på opgaven.

– Jeg tror ikke, at mine spillere vil tage let på opgaven. Vi har haft den samme forberedelse, og jeg tror ikke, at de vil starte anderledes, end de gjorde sidste uge.

Som bekendt blev den forestående opgave gjort en del lettere, da Marouane Fellaini få sekunder før dommerens fløjte lød, satte bolden i nettet til 3-1. Og van Gaal er slet ikke i tvivl om målets betydning.

– Fellainis mål var ekstremt vigtigt, fordi vi nu kan starte kampen med en del mere selvtillid. Men som du også ved, burde vi nok også have afgjort den kamp meget tidligere.

Nu skal United så rejse til Club Brugges hjemmebane, Jan Breydel Stadium. Et intimt stadion, med plads til lige under 30.000 tilskuere, der er kendt for deres enorme støtte til hjemmeholdet.

Netop Brugges fans kan gøre det svært for United, mener hollænderen. Taget de enorme pengesummer i betragtning, er han derfor heller ikke i tvivl om, at det er sæsonens vigtigste kamp.

– Ja (det er det, red.), fordi vores målsætning var at deltage i Champions League. Vi er der ikke helt endnu, så den er meget vigtig. I sidste ende er du nødt til at have scoret flere mål end modstanderen. De har slået en græsk modstander 3-0 (Panathinaikos, red.), så de er i stand til at gøre det igen med støtte fra deres fans.

Louis van Gaal, som desuden fortalte om Fellainis offensive kvaliteter, står over for den sidste test mod Club Brugge kl. 20.45 dansk tid onsdag aften. 

Den hollandske træner vandt Champions League i 1995 med Ajax, og har sidenhen nået finalen to gange.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG vil bruge Fellaini i offensiven

Næste artikel

United møder Ipswich i Ligacuppen

Relaterede artikler
Total
0
Share