U21: Liverpool besejret i overtiden

Det lignede længe en nullert ude mod Liverpool, men i sidste øjeblik sikrede Michele Fornasier sit hold de tre point.

Det var et stærkt Liverpool-mandskab, der mødte op til dagens u21-kamp mod United. Blandt andre Raheem Sterling og Jonjo Shelvey var således med fra start. Hos United var Alexander Büttner og Nick Powell med fra første fløjt. Derudover spillede Jeffrey Schlupp, der er på prøve i United fra Leicester, hele kampen i angrebet.

Schlupp kom frem til et par gode chancer før pausen, men hans forsøg blev snuppet af Danny Ward i Liverpool-målet. Ben Amos i den anden ende havde ikke meget at se til i første halvleg.

Liverpools hold blev amputeret kort inde i anden halvleg. Stephen Sama begik sit andet grove frispark i kampen og modtog således sit andet gule kort.

United dominerede resten af kampen, men havde svært ved at spille sig frem til de helt store chancer. Først fire minutter inde i dommerens tillægstid kom forløsningen. Schlupp fandt Jesse Lingard, som tvang Ward ud i en god redning. Michele Fornasier var først over riposten og løftede bolden op i målhjørnet.

United vandt 1-0 og har nu syv point efter fire kampe. Liverpool har seks point efter det samme antal kampe.

Liverpool 0-1 Manchester United

90+4’ 0-1, Michele Fornasier (oplæg: Jesse Lingard)

Udvisninger

52’ Stephen Sama

Udskiftninger

50’ Ud: Tom Lawrence – Ind: Charni Ekangamene

76’ Ud: Adnan Januzaj – Ind: Tyler Blackett