Rooney sætter sit 6-mands drømmehold

Ud fra Manchester Uniteds nuværende trup har Wayne Rooney udtænkt en skræmmende stærk opstilling til en eventuel 6-a-side kamp.

I selskab med de to unge spillere Jonny Evans og Tom Cleverley legede Manchester Uniteds alsidige angriber Wayne Rooney for nyligt med tanken om at samle et hold til den engleske populære fodboldvariant 6-a-side.

Til stor forundring for den nordirske forsvarsspiller Jonny Evans valgte Rooney at se komplet bort fra forsvarsspillere og en decideret målmand, da der skulle udvælges seks spillere til den lille bane med det tekniske underlag. I stedet for defensiven fokuserede Rooney på at skabe et yderst teknisk hold.

Dette afspejles af, at de fire visionære midtbanespillere Paul Scholes, Tom Cleverley, Ryan Giggs og Shinji Kagawa var de første, der fik en plads på Rooneys hold.

Til at udfylde de forreste pladser på den indhegnede bane valgte den 27-årige englænder at se bort fra sig selv og i stedet vælge sine to angrebskollegaer Robin van Persie og Danny Welbeck.

Udover Premier Leagues topscorer Robin van Persie burde Rooneys hold også have rigeligt med erfaring. Det indeholder nemlig legendeduoen Giggs og Scholes, der tilsammen har spillet hele 1.647 officielle kampe for mægtige Manchester United.

Mon ikke de seks United drenge ville kunne ydmyge al eventuel modstand, hvis de stillede op i en af FA’s 260 six-a-side ligaer. 

Forrige artikel

Kryptisk agent bekræfter Lewandowski-exit

Næste artikel

U21: Liverpool besejret i overtiden

ANNONCE