Fabio: Havde lyst til at juble med min bror

Selvom Fabio er QPR-spiller i denne sæson, havde han alligevel lyst til at juble, da Rafael kanonerede bolden i mål i lørdags.

Fabio da Silva har indrømmet, at han havde blandede følelser omkring opgøret mellem Queens Park Rangers og Manchester United i lørdags. Selvom han sammen med resten af QPR-mandskabet kæmper for overlevelse i Premier League, var han alligevel glad for at se sin bror score et fantastisk mål.

Det er bare ikke let at juble over et mål fra modstanderholdet, når man sidder og ser kampen med præsidenten for ens nuværende klub.

– Jeg var glad for at se min score bror på den måde, og jeg havde naturligvis lyst til at juble. Jeg var bare blevet placeret lige ved siden af QPR’s præsident, afslører Fabio overfor Globesporte.

GENSE RAFAELS FANTASTISKE MÅL HER

Er vokset meget

Fabio bedyrede i samme interview, at han føler, han er vokset meget i denne sæson. For første gang i deres 22 år lange liv er Fabio og hans tvillingebror, Rafael, blevet skilt fra hinanden, og det giver nu pote.

– Jeg er vokset meget i denne sæson. Vi er begge blevet mere modne. Han er flyvende (for Manchester United, red.), og jeg spiller mere. Forandringen har været god for os, udtaler Fabio.

Den brasilianske forsvarsspiller har indtil videre fået 17 kampe for QPR i denne sæson.

Forrige artikel

U21: Liverpool besejret i overtiden

Næste artikel

Video: Mindeværdige Solskjær-øjeblikke

ANNONCE