Oldtrafford.dks transferoverblik – Fire positioner og et hav af muligheder

Transfervinduet går ind i sin afgørende fase og nye spillere rygtes nonstop til Manchester United. I denne artikel tager vi en dyb indånding og kigger på de fire positioner på banen, som rygterne primært kredser om.

Opdateret 23/8

Målmandspositionen

Der er behov for en tredje keeper i klubbens førsteholdstrup til at supplere David de Gea og Tom Heaton. Har er de seneste navne, der rygtes til klubben:

Kevin Trapp
Alder: 33 år
Klub: Eintracht Frankfurt
Nationalitet: Tyskland
Kilder: Kicker og Bild
Status: Manchester United har tilbudt spilleren en fireårig kontrakt og spilleren skulle være meget interesseret i at komme til England. (Opdateret 23/8)

Yann Sommer
Alder: 33 år
Klub: Borussia Mönchengladbach
Nationalitet: Schweiz
Kilder: The Sun
Status: Keeperen overvejer i øjeblikket sin fremtid. Men er ikke lun på tanken om et skifte til United, da han ikke vil være andet valg. En handel regnes for usandsynlig (Opdateret 23/8)

Asmir Begovic
Alder: 35 år
Klub: Everton
Nationalitet: Bosnien-Hercegovina
Kilder: The Telegraph
Status: Har lige forlængede sin aftale med Everton med et år. Erik ten Hag skulle foretrække Trapp og Begovic er en nødløsning. (Opdateret 23/8)

Højre back

En position der åbenlyst har savnet kvalitet og stabilitet i længere tid. Mange spillere har været i spil til pladsen, men nogle rygter er ret vedholdende:

Thomas Meunier
Alder: 30 år
Klub: Borussia Dortmund
Nationalitet: Belgien
Kilder: The Telegraph
Status: Den tyske klub skulle være åbne overfor, at belgieren kan skifte til Manchester United og et bud skulle være undervejs. Spilleren har to år tilbage af sin kontrakt.

Sergiño Dest
Alder: 21 år
Klub: Barcelona
Nationalitet: Holland
Kilder: Sports, Fabrizio Romano
Status: Både Barcelona og spilleren har været i kontakt med Manchester United og forhandlingerne skulle være i gang. Dest er ikke en del af planerne i den catalanske storklub, der leder efter en alternativ højre back. Dest har tidligere spillet i Ajaz under Erik ten Hag. (Opdateret 19/8)

Andre løse rygter: Malo Gusto (19 år, Lyon), Vanderson (21 år, AS Monaco)  (Opdateret 20/8)

Central midtbanespiller

Det er den position, hvor behovet er størst for nye spillere i følge flere fans og eksperter: Casemiro fra Real Madrid, men

Frenkie de Jong
Alder: 25 år
Klub: Barcelona
Nationalitet: Holland
Kilder: Mundo Deportivo
Status: Erik ten Hags førsteprioritet i dette transfervindue. Manchester United vil prøve et sidste skub i denne uge (Opdateret 23/8)

Angriber

Erik ten Hag har efterlyst mere bredde i den forreste linje og der har været mange bud efterhånden: Her er de friskeste rygter:

Yannick Carrasco
Alder: 28 år
Klub: Atlético de Madrid
Nationalitet: Spanien og Belgien
Kilder: The Telegraph
Status: Spilleren kom ind fra bænken den sidste halve time i Madrid-klubbens sæsonåbner og han spås af spanske medier ikke store chancer for spilletid. Spilleren er positiv overfor et skifte.
Skulle kunne købes for omkring 25,5 mio. pund, svarende til cirka 225 mio. kr.  (Opdateret 19/8)

Antony
Alder: 22 år
Klub: Ajax
Nationalitet: Brasilien
Kilder: Fabrizio Romano
Status: Klubben har fået sit bud fra d. 18/8 afvist af Ajax. Buddet skulle angiveligt have ligget på Ajaxs oprindelige ønskepris. Manchester United overvejer at forhøje buddet. Efter den sidste afvisning er der forlydender om, at Antony vil prøve at tvinge et skifte igennem. Møde planlagt søndag i Ajax om muligt salg og overvejer Chelseas Ziyech som afløser . (Opdateret 23/8)

Christian Pulisic
Alder: 23 år
Klub: Chelsea
Nationalitet: USA
Kilder: Fabrizio Romano, ESPN
Status: Manchester United er sammen med andre klubber interesseret i få den amerikanske landsholdsspiller på lån i denne sæson. Spilleren skulle dog foretrække Manchester United, som han er fan af. En eventuel handel afhænger af Chelseas ejer og nuværende sportschef Todd Boehly. Spilleren, der er bekymret for sin spilletid op til VM, har angiveligt møde i dag med Chelsea om sin fremtid. (Opdateret 19/8)

Moussa Dembélé
Alder: 26 år
Klub: Olympique Lyon
Nationalitet: Frankrig og Mali
Kilder: Manchester Evening News
Status: Erik ten Hag skulle være interesseret i spilleren med sidste sæsons scoringssnit. Lyon skulle være interesseret i et salg, da klubben har misset europæisk gruppespil i år.

Cody Gakpo
Alder: 23 år
Klub: PSV
Nationalitet: Holland og Togo
Kilder: Fabrizio Romano
Status: Manchester United forbereder i øjeblikket et bud på spilleren, der skulle være meget interesseret i et skifte til Manchester United. PSV vil dog gerne afvente situationen indtil om det står klart om klubben kommer i Champion League. (Opdateret 23/8)

Mauro Icardi
Alder: 29 år
Klub: PSG
Nationalitet: Italien og Argentina
Kilder: Fabrizio Romano
Status: PSG vil gerne af med ham og flere klubber har ham på radaren heriblandt Galatasaray og Newcastle. Der er ikke afgivet bud endnu fra Manchester United, men man følger situationen nøje.

Andre løse rygter: Allan Saint Maximin, Pedro Neto (Opdateret 23/8)

Det har været et voldsomt transfervindue på rygtefronten og med 8 dage tilbage, har vi helt sikkert ikke set de sidste endnu.

 

 

Forrige artikel

Finansmedie: Amerikansk kapitalfond er interesserede i at købe United

Næste artikel

Ancelotti: Casemiro forlader Real Madrid

ANNONCE