Ancelotti: Casemiro forlader Real Madrid

Casemiro ønsker at forlade Real Madrid til fordel for Manchester United. Det bekræfter Carlo Ancelotti på et pressemøde fredag formiddag.

Rygterne har taget til de sidste par dage, og nu ser det for alvor ud til, at handlen bliver en realitet. Casemiro ønsker nye udfordringer og har derfor meddelt Real Madrid, at han ønsker et klubskifte.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Brasilianeren var med i de første 15 minutter af dagens træning, inden han forlod banen. På det efterfølgende pressemøde bekræftede Ancelotti, at Casemiro snart er fortid i klubben.

– Jeg har talt med Casemiro. Han ønsker en ny udfordring. Vi forstår hans beslutning, udtaler Carlo Ancelotti.

Handlen er dog endnu ikke faldet på plads endnu.

– Forhandlingerne er stadig i gang, men han har besluttet sig for at forlade Real Madrid, tilføjer Real Madrids manager.

Fabrizio Romano skriver, at Uniteds tilbud til Real Madrid ligger på 60 millioner € og 10 millioner € i eventuelle bonusser.

Den femdobbelte Champions League-vinder skulle angiveligt allerede have forhandlet personlige betingelser på plads med Manchester United. Derfor mangler klubberne blot at nå til enighed, før at Casemiro kan rejse til Manchester og bestå sit lægetjek.

Casemiro kan under alle omstændigheder ikke nå at blive registreret til kampen mod Liverpool på mandag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
8
Shares
Forrige artikel

Oldtrafford.dks transferoverblik - Fire positioner og et hav af muligheder

Næste artikel

Ten Hag: Vi skal vinde hver kamp, ​​men især denne kamp

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
8
Share