Ti ting at lave i Manchester

Går du også og overvejer at bestille en rejse til Old Trafford for at se United i den kommende sæson? Vi tilbyder rejser til Uniteds hjemmekampe og har en…

Går du også og overvejer at bestille en rejse til Old Trafford for at se United i den kommende sæson? Vi tilbyder rejser til Uniteds hjemmekampe og har en række gode tilbud som du kan se her http://oldtrafford.dk/Manchester-United-rejser

Men hvad kan du ellers lave i Manchester udover at se Rooney, van Persie og co? Her er ti ting du kan bruge dagene i Manchester på – fem fodboldrelaterede ting og fem ikke-fodbold ting.

1. Se andre United-hold
Passer det ind i kalenderen og turneringsprogrammet, så tag et smut ud og se de kommende United-stjerne spille. Uniteds u18-mandskab spiller hjemmekampe om lørdagens ved middagstid, mens u21/reserverne spiller på hverdagsaftener.

2. Se lavere rangerede hold
Der er et hav af klubber i og omkring Manchester, som gør sig gældende i de lavere rækker. Oldham, Bury, Rochdale, Stockport og FC United. Tag et smut ud og oplev den intense stemning der er til kampene i League One eller lavere. Der er masser af charme og fodboldhistorie over en tur til Gigg Lane eksempelvis, og stemningen er altid i top, selv om spillet måske ikke er så poleret som på Old Trafford.

3. Besøg National Football Museum
Mere end 140.000 genstande fra fodboldens historie og verden er at finde på det store museum, der åbnede for få år siden i Manchester. Så vil du vide mere om fodbold som helhed, er et besøg på dette museum et must.

4. Få en autograf
Er du en der samler på autografer, eller vil du gerne have taget en selfie med en af stjernerne? Så tag tidligt ud til træningsanlægget i Carrington og mød spillerne når de ankommer til træningen i deres biler.

5. Rundtur på Old Trafford
Har du ikke allerede været det, så tag en rundtur på Old Trafford og besøg klubbens museum. Der er mange fascinerende historier gemt i krogene på stadion, og det kan guiden fortælle mere om på turen rundt.

Er du mæt af fodbold efter kampen med van Gaals tropper på Old Trafford, skal du have kæresten eller konen med på turen, eller vil du bare have andre oplevelser med hjem i baggagen, har Manchester masser af andre ting at byde ind med. Her er fem muligheder, som intet har med fodbold at gøre.

1. Shopping
Trafford Centre og Arndale Centre er et par af de større shoppingcentre i Europa, så der skulle være god mulighed for at finde fødselsdagesgaven, julegaven eller få underholdt konen med et visit her. Er der flere penge på kontoen, er de mere luksuriøse butikker på King Street.

2. Besøg MEN Arena
Er du heldig at løbe ind i et andet stort sportsarrangement eller gæster en stor popstjerne Manchester samtidig med dig, så tag et smut forbi MEN Arena i centrum af byen, og kombiner dette med en United-sejr.

3. Besøg The People’s Museum
Det eneste nationale museum i byen fortæller historien om demokratiet i England. Det kan lyde kedeligt, men forskellige spændende udstillinger og aktiviteter gør museet mere levende og interessant.

4. Besøg nattelivet
Er du afsted i efteråret, så tjek eventuelt The Warehouse Project, hvor der festes igennem. Ellers er der altid gang i den i Northern Quarter, hvor der er utallige gode steder at feste igennem.

5. Spis og drik
Uden mad og drikke dur helten ikke, så sørg for at komme rundt og få smagt på byens herligheder. Lav eventuelt din egen pubcrawl og kom forbi steder som White Lion, Grey Horse Inn, The old grapes og Mulligans, inden du måske ender ved Sam Platt’s ved Old Trafford. Du kan læse mere om pubs og spisesteder i vores rejseguide.

Så hvad venter du på? Få bestilt rejsen til Old Trafford og se Louis van Gaal og co i aktion på tætteste hold. Se vores tilbud af rejser her http://oldtrafford.dk/Manchester-United-rejser

Læs også Casper Heiselbergs “fem foretrukne i Manchester” her http://oldtrafford.dk/rejseguide/mine-fem-foretrukne-i-manchester

Forrige artikel

Avis: Herrera er på Carrington

Næste artikel

Jones om VM: Ikke godt nok

ANNONCE