Blog: Fergie, sign him up!

Manchester United har sommeren igennem flirtet heftigt med Wesley Sneijder, der siden sit skifte fra Real Madrid til Inter i 2009 har udviklet sig til en af de bedste midtbanespillere i verden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Undertegnede ser det da heller ikke som den store overraskelse, at Alex Ferguson har udset sig den 27-årige hollænder som erstatning for Paul Scholes, der valgte at indstille karrieren efter sidste sæson.

For selvom Scholes er et unikum, der er umulig at erstatte, må det betragtes som nogenlunde sikket, at førstnævnte har det, der skal til for at udfylde det hul, som “The Ginger Prince” har efterladt sig på den centrale midtbane.

Sneijder var i sine unge år en stor stjerne for Ajax Amsterdam, før han skiftede til storholdet Real Madrid i 2007. Her blev det dog ikke til den store succes, hvorfor han i 2009 blev solgt videre til Inter for den nette sum af 15 millioner euro. Denne transfer må betragtes som noget af et scoop for milaneserne, da Sneijder allerede året efter blev en af de bærende kræfter på det hold, der overbevisende vandt The Treble.

Efterfølgende var han med til at spille Holland hele vejen til VM-finalen i en turnering, hvor flere af de store spillere, heriblandt Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, ellers skuffede fælt.

Det må derfor også betragtes som værende på grænsen til det latterlige, at han ikke engang var med i slutspurten om at blive kåret til årets spiller i verden sidste år.

Jeg tror på, at Manchester United med Wesley Sneijder på midtbanen vil være godt rustet til at bevæge sig videre uden Paul Scholes, der på trods af sit anonyme gemyt utvivlsomt har været en af de bærende kræfter på holdet – også når han har været skadet.

Sneijder er nemlig en type spiller, der udover at kunne holde på bolden og dominere midtbanen har en nærmest telepatisk evne til at læse sine medspilleres løbemønstre. Derudover er han heller ikke bange for at skyde på mål.

United var i sidste sæson i store problemer i flere kampe, hvor den centrale midtbane var ikke-eksisterende. Dette sås i særdeleshed i Champions League-finalen mod FC Barcelona, hvor Xavi og Iniesta fik Michael Carrick og Ryan Giggs til at forsvinde ud af kampen. Og ligegyldigt hvor meget jeg gerne ser klubbens unge spillere få succes, tror jeg desværre ikke på, at hverken Anderson eller Tom Cleverley er svaret på midtbanespørgsmålet.

Tilgangen af Wesley Sneijder kan derimod være endnu et skridt på vejen til at lukke hullet på til catalanerne. Dette vil også sende et klart signal til de andre europæiske storklubber om, at de engelske mestre stadig har købekraften og kapital, når det er nødvendigt.

Derfor håber jeg, at Alex Ferguson og David Gill slagter sparegrisen og lukker handlen med Sneijder, der, hvis man skal tror tabloidpressen, kun mangler at overtale fruentrimmeren til at skifte Milano ud med ”sunny” Manchester.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

MUST svarer Gill igen

Næste artikel

Blog: Fergie, sign him up!

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share