MUST svarer Gill igen

Manchester United Supporters Trust (MUST, red.) svarer nu David Gill igen, efter han i går var ude med riven mod de United-fans, der siden 2005 har været…

Manchester United Supporters Trust (MUST, red.) svarer nu David Gill igen, efter han i går var ude med riven mod de United-fans, der siden 2005 har været kritiske overfor Glazer-familien.

Således kaldte han blandt andre MUST, der for snart to år siden mobiliserede store dele af United-fans bag den populære Green & Gold-kampagne, for antifans.

Men det er en kritik uden hold i virkeligheden.

”David Gill snakker om, at ”antifolkene” er en minoritet. Det han glemmer at nævne er de mange hundrede millioner pund, som Glazer-familien har trukket ud af klubben for at betale lønninger, renter og personlige lån. Og det ved siden af den stående gæld,” siger MUST’s formand Duncan Drasdo ifølge Daily Mail.

Han mener desuden, at enhver fornuftig United-fan vil stille sig kritisk overfor disse fakta.

”Disse ”antifolk” er ikke en minoritet. Vi udfordrer ham til at finde en enkelt United-fan (der ikke er lønnet af Glazer, red.), som ikke er imod, at de bliver ved med at hive flere hundrede millioner pund ud af klubben,” fortsætter Drasdo, før han afviser, at det kun handler om at have succes på banen.

”Vi er glade for den succes, Sir Alex og holdet har haft på trods af Glazer-ejerskabet. Men det har aldrig handlet om succesen på banen. Og David Gill er ignorant, hvis han forestiller sig det,” lyder det fra Drasdo.

Manchester United har siden 2005 angiveligt opbygget en gæld på omkring syv milliarder danske kroner.

Forrige artikel

To kampe før Wembley

Næste artikel

Blog: Fergie, sign him up!

ANNONCE