Endelig er der kick-off

Sommerferien er slut. EM er overstået, OL er afviklet, skolerne er så småt begyndt igen og endelig starter Premier League igen. Verdens bedste liga skal endnu engang underholde og fascinere os.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sidste sæson er for længst glemt. Eller, det er den alligevel jo så ikke helt. Et eller andet sted i baghovedet ligger sidste sæson gemt, de sidste uger, de sidste minutter af 2011/12-sæsonen er gemt væk, men skal uden tvivl revanceres i år. Vi skal have mesterskabet hjem i år.

Nu her på tærsklen til en ny sæson, og på vej ud af et som altid hektisk transfervindue, er det tid til at sætte sig mål og forventninger før den kommende sæson.

Vi skal have titler
Sidste sæson kastede kun en enkelt pokal af sig. Men Community Shield trofæet tæller alligevel ikke helt. Det er ikke det samme som at løfte en af pokalerne sidst på sæsonen. Det er det vi spiller om, det er dem vi vil vinde.

I år håber jeg inderligt, at vi kan vriste City af tronen som engelske mestre. Købet af Robin van Persie kan meget vel blive den sidste brik i puslespillet, den brik der sender mesterskabet retur til den røde del af Manchester igen.

Jeg tror Ferguson endnu engang har vist sin rutine og virkelig gjort et fremragende køb, ved at hente hollænderen i Arsenal. Jeg indrømmer blankt, at jeg er lidt skeptisk om van Persie. Ja, han er en fremragende spiller, og det er glimrende at han nu kan aflaste Rooney lidt oppe foran, så alt presset ikke ender på Rooney.

Men jeg håber ikke van Persie falder tilbage i tidligere tiders skades-perioder. Men jeg har valgt at se købet fra den positive side. Han vil kunne lære Hernandez, Welbeck og Keane en masse, de vil virkelig kunne suge til sig fra en af spillets bedste angribere. Og han vil give os så meget offensivt skyts, at vi altid bør kunne score mål.

Man kan vel til dels sammenligne med købet af Sheringham. Han kom og var en kæmpe gevinst for United. Men jeg tror nu, at van Persie vil kunne give United endnu mere end Sheringham. Jeg vil forvente, og håbe, at den nye nummer 20 vil give os mindst 30 mål i år.

Og hvem ved, der er måske lidt symbolsk i, at van Persie har fået trøjen med nummer 20 på. Lad os håbe 20 også er et tal vi snakker om i maj måned næste år. Det vil jo betyde, at vi har sikret os endnu et mesterskab til rækken.

Hungrer efter FA Cup-succes
Jeg må personligt indrømme, at jeg er skuffet over Uniteds præstationer de seneste år i FA Cuppen. Ja, forrige år røg vi ud i semifinalen til City, og sidste år spændte Liverpool ben for os på Anfield. To svære opgør.

Men jeg vil alligevel sige, at vi ikke har gjort nok for at vinde en af de ældste, mest prestige-fyldte og ikke mindst vigtige cup-turneringer i verden de senere år. Vi har ganske enkelt ikke præsteret godt nok.

Det virker som om, at Fergie og staben har nedprioriteret turneringen. Der er nu til dags så stor konkurrence i ligaen og i Europa, at der skal ydes 100% i alle kampe. Noget der måske har betydet, at selv FA Cuppen er blevet skubbet lidt til side.

Det er en synd og skam synes jeg. Se blot på hvor få spillere i truppen, der har vundet FA Cuppen. Det er ikke mange.

Jeg håber virkelig, at vi bygger på rekorden som mest vindende hold i FA Cuppen, og går hele vejen i år.

Hvad med Europa?
En double med Premier League og FA Cup triumf, vil være ganske godt i år. Jeg vil være yderst tilfreds med det udbytte.

Liga Cuppen skal som altid bruges til at bringe reserverne og et par unge talenter i spil. Jeg glæder mig altid til disse kampe, da jeg via min passion for talentarbejdet altid finder det spændende at se, hvordan de unge tackler dette skridt op.

Men ligefrem at regne med en sejr her, det forventer jeg nu ikke. Det er ikke her, vi skal satse.

Men hvad så med Europa? Jo, vi skal naturligvis gøre det bedre end sidste år. Det var en fornærmelse at se på, og en kæmpe skuffelse at ryge ud så tidligt. Vi bør som minimum nå kvartfinalen.

I de sidste knock-out kampe i Europa, mod nogle af de absolut bedste hold, kræver det held, ingen skader, god lodtrækning og det at ramme formen på dagen. Det er de små ting der er afgørende her, så det er svært at kræve en finale-plads.

Selv om det da ville være enestående at kunne hæve pokalen med de store ører på Wembley i maj. Og hvad ville være bedre, end at hævne os mod Barcelona?

Vi skal blæse derudaf
Det jeg dog håber mest på i år er, at vi viser noget fantastisk offensivt, underholdende og ikke mindst mål-scorende spil frem i denne sæson.

Vi startede sidste år forrygende, men siden hen gik vi i stå, scorede ikke nok og spillet var i perioder kedeligt, stillestående og passivt.

Med tilførelsen af Kagawa og van Persie, samt udviklingen af spillere som Cleverley og andre, håber jeg vi i denne sæson kan bygge videre på sidste sæsons periodevise storspil, og i år spille endnu bedre hele vejen igennem.

Jeg tror på, at vi vil lave rekord-mange mål i år. Vi har aldrig tabt på målforskel, før sidste sæson. United har ellers altid haft bedste målscore. Det er jeg sikker på, Ferguson og spillerne vil bevise i år, og der vil blive spillet frisk til med masser af mål til følge.

Alt i alt er min konklusion, at jeg forventer eminent spil af United i år, spil der vil charmere og fascinere en masse fodbold-elskere rundt om i verden. Og jeg forventer vi står tilbage med mindst to trofæer efter denne sæson.

God sæson til alle United-fans derude.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Her er alle trøjenumre

Næste artikel

Kæmpede for at Henriquez blev

Relaterede artikler
Gå til siden

BLOG: Manchester Uniteds ødelagte lønstruktur

Di Maria. Alexis Sanchez. Romelu Lukaku og senest Paul Pogba. Manchester United har i årenes løb brugt mange lønkroner på spillere, som ikke kunne bakke det op på fodboldbanen. Men hvad skyldes dette mønster? Det har vores skribent givet sit bud på i denne blog.
Gå til siden

Blog: Hvad har vi lært af den første tid under Ten Hag?

Landskampspausen er et belejligt tidspunkt at tage temperaturen på, hvor Manchester United står på nuværende tidspunkt. Hvad har Erik ten Hag bidraget med, og kan sommerens transfervindue fortælle noget om klubbens tilstand? Det prøver vores skribent at sætte lidt ord på.
ANNONCE
Total
0
Share