Finansmedie: Amerikansk kapitalfond er interesserede i at købe United

Den amerikanske kapitalfond Apollo Global er angiveligt interesserede i at overtage Manchester United, siger en kilde ifølge Bloomberg News.

Manchester United er muligvis tættere på et salg end nogensinde før, siden Glazer-familien overtog klubben i 2005.

Den amerikanske kapitalfond Apollo Global er ifølge en kilde tæt på interesseret i at overtage Manchester United. Det skriver det anerkendte finansmedie Bloomberg News torsdag.

Dermed tilslutter amerikanerne sig et selskab bestående af tidligere bestyrelsesmedlem Michael Knighton, der meldte sig på banen tidligere på måneden, mens en af Storbritanniens rigeste mænd Sir Jim Ratcliffe meldte sin interesse onsdag.

Ifølge Bloomberg News vil der sandsynligvis ikke være en mangel af købere, hvis Manchester United skulle sættes til salg.

Flere amerikanske investorer viste tidligere på året en stor sult for at få en bid af kagen i verdens mest populære sport. Det kom til udtryk, da Chelsea i foråret blev sat til salg af russiske Roman Abramovich, der følte sig nødsaget til at sælge som følge af Ruslands invasion af Ukraine.

I sidste ende løb et konsortium anført af forretningsmanden Todd Boehly med den afgørende underskrift om ejerskabet af London-klubben.

– I Manchester United ser (investorer, red.) en underinvesteret falden gigant, siger Doug Harmer.

Apollo Global har endnu ikke kommenteret på den mulige interesse i et klubkøb, som Daily Mail opfangede først.

Heller ikke Manchester United har kommenteret på købsrygterne.

Forrige artikel

Journalister stemmer i kor: Casemiro nærmer sig United

Næste artikel

Oldtrafford.dks transferoverblik - Fire positioner og et hav af muligheder

ANNONCE