Jimmy Rimmer

John James Rimmer blev født i Southport den 10. februar 1948.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han kom til Manchester United i maj 1963 fra Southport & Merseyside. Jimmy Rimmer var med til at vinde F.A. Youth cuppen i 1964 og fik sin debut på førsteholdet den 15 april 1968 i en kamp mod Fulham. Kampen blev vundet med 3-0.

Han sad på udskiftningsbænken i Europa cup finalen mod Benfica den 29. maj 1968 uden at komme ind, men fik dog sin hæder i succesen. Han spillede kun 46 kampe for Manchester United, men konkurrencen fra Alex Stepney var for stor.

I en periode var han på udlån til Swansea hvor han spillede 17 ligakampe. Arsenal købte han i april 1974 for £40000 og her blev det til 124 ligakampe. I sin tid hos Arsenal fik han sin eneste landskamp for England. Aston Ville blev hans næste klub som købte ham i august 1977. Her var han med til at vinde mesterskabet, Europa cuppen og Europa Super cuppen. Jeg mener at han er den eneste fra England der har været med til at vinde Europa cuppen for to forskellige hold.

Det blev til 229 ligakampe for Aston Villa før han i august 1983 forlod han Aston Ville, til fordel for Swansea hvor han spillede 66 ligakampe. Han sluttede sin karriere for en klub på Malta der hedder Hamrun Spartans hvor han kom i august 1986. Han kom tilbage til England og blev coach for Swansea og var da manager for klubben i 2 kampe.

Jimmy Rimmer blev også målmandstræner for Bobby Houghton og er nu i Kina og arbejder for en klub der hedder Dalian.

Statistik:

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

ANNONCE