Medie: Chong vil ikke forlænge – Juventus er interesseret

Ifølge Calcio Mercato har Tahith Chong ikke planer om at forlænge med Manchester United, og Juventus er eftersigende klar til at stjæle den unge hollænder ved kontraktudløb.

19-årige Tahith Chongs kontrakt i Manchester United udløber til sommer, og skal man tro det italienske medie Calcio Mercato, har Chong ikke i sinde at forlænge med Manchester-klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det kan muligvis være fordi, at Juventus, der lavede et lignende nummer med Paul Pogba i 2012, er interesserede i ham, og muligvis har større planer med ham end Solskjærs Manchester United. Han har selv udtalt sig om sin fremtid tidligere:

– Ja, United har tilbudt mig en kontraktforlængelse, men sæsonen er stadig i fuld gang. Det er stadig tidligt, og jeg er stadig Manchester United-spiller, og det er det, jeg arbejder ud fra, og der, mit fokus er. For mig er alle muligheder åbne, men det er vigtigt at holde fokus på denne sæson. Vi må se, hvad der sker.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindelöf kåret til årets svenske spiller

Næste artikel

Gary Neville: United mangler fire til fem spillere

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share