Walter McMillen

Walter S. McMillen blev født i Belfast den 24. november 1913

I Belfast spillede han for nogle for mig helt ukendt klubber som Carrickfergus og Cliftonville inden han kom til prøve træning hos Arsenal. Det blev dog ikke til kampe for hans vedkommende.

I august 1934 kom han til Manchester United. 1933/34 sæsonen er den værste i klubbens historie, hvor Manchester United var meget tæt på at rykke ned i 3. division.

Walter McMillen fik sin debut for Manchester United den 2. september 1933 i en liga kamp mod Lincoln City. Kampen endte 1-1. Han skiftede med Georhe Vose, Tommy Frame og Percy Newton om pladsen som centerhalf. I den sidste og afgørende kamp i sæsonen mod Millwall var han dog ikke med. Manchester United vandt den kamp 2-0.

Det blev kun til 29 kampe hvor han scorede 2 mål inden han i december 1936 kom til Chesterfield.
Hos Chesterfield var han med i en kamp mod Manchester United den 13. november 1937. Walter McMillen scorede for Chesterfield men det hjalp ikke da Manchester united vandt kampen 7-1.

Hos Chesterfield spillede han 85 ligakampe og scorede 17 mål. I maj 1939 kom han til Millwall.
Unden krigen var Walter McMillen gæstespiller hos Glentoran, Linfield & Belfast Celtic.

Efter krigen spillede han 94 liga kampe for Millwall, inden han da han var 37 år i 1950 kom til ikke liga klubben Tombridge F.C..

Walter McMillen fik sen debut for Nordirland mens han spilede hos Manchester United og fik i alt 7 landskampe for hans hjemland. Efter at have holdt som spiller arbejde han som elektriker.

Jeg har intet kendskab til om han stadig lever.

Statistik:

ANNONCE