Erik ten Hag: Alle er optimistiske

Erik ten Hags Manchester United-mandskab hev sejren hjem og er derfor videre til fjerde runde i FA Cuppen, hvor de står over for enten Newport County eller Eastleigh FC. Derfor kunne Erik ten Hag se frem imod endnu en kamp i turneringen, da han gav interview efter dagens opgør.

Manchester United slog i aftes Wigan med 2-0 på DW Stadium. Det var en kamp, som Manchester United kontrollerede i store dele af kampen, og derfor havde klubbens hollandske træner flest positive ord at sige om holdets præstation.

– FA Cup’en handler om at vinde, det er knockout. Du vil gerne fuldføre opgaven. Det var, hvad jeg sagde i omklædningsrummet: “Færdigt arbejde”, siger Erik ten Hag.

Manchester United havde hele 33 skud i kampen, derfor burde sejrens margin have været endnu større, ifølge Erik ten Hag.

– I første halvleg skabte vi, efter min mening, fem eller seks rigtig gode chancer. Jeg synes, vi spillede godt. Vi burde have udnyttet flere af dem, men hvis du ikke scorer, skal du forblive fokuseret, og det synes jeg, vi gjorde i aften, siger Erik ten Hag.

Manchester United har ikke scoret mange mål denne sæson, og de mange brændte chancer måtte Erik ten Hag også kommentere på.

– Man kan ikke altid sige, hvorfor man har misbrugt chancer. Der var nogle gode angreb og gode chancer, men vi udnyttede dem ikke, selvom måden, vi skabte dem på, var okay, siger Erik ten Hag.

Der er for nylig kommet nyt blod på ledelsesgangene i klubben. Derfor måtte Erik ten Hag endnu engang også forholde sig til dette.

– Det er en inspiration. Alle er optimistiske. Der er meget arbejde at gøre. Vi har haft mange tilbageslag, og jeg synes, at vi i sommer var på rette vej, men det er en rejse, det er et projekt, og nu skal vi håndtere nogle tilbageslag, men vi vil holde os i live, overleve det og slå tilbage, fortæller Erik ten Hag.

Dagens sejr betyder, at Manchester United møder et lavtrangeret hold i næste runde. Alligevel vil Erik ten Hag ikke tale om Manchester Uniteds muligheder for at vinde verdens ældste cup-turnering.

– Det er for langt fremme. Man må tage én kamp ad gangen, især i cuppen. Vores fokus er på Spurs nu, siger Erik ten Hag.

Manchester United tager imod Spurs på søndag kl. 17:30.

OldTrafford.dk søger skribenter

 

Forrige artikel

Karakterbogen: »Han er katalysatoren i vores offensive spil«

Næste artikel

Erik Ten Hag om januarvinduet: Vi overvejer alt

ANNONCE