Erik Ten Hag om januarvinduet: Vi overvejer alt

Der har været mange rygter omkring Manchester Uniteds muligheder i januarvinduet. Indenfor 14 dage kender klubben til situationen, når det kommer til FFP, som kan have betydning for om Manchester United henter forstærkninger eller ej. Erik Ten Hag udtalte sig efter kampen mod Wigan.

Erik ten Hag har ikke udelukket at bruge transfermarkedet til at styrke sin trup, da skader og sygdom fortsætter med at påvirke Manchester Uniteds førsteholdstrup.

Antallet af fraværende spillere nåede to-cifret før mandagens 2-0 sejr i FA Cup’en ude mod Wigan, hvor bl.a. Christian Eriksen var ude på grund af sygdom, og Antony var skadet.

Selvom Ten Hag er optimistisk, at flere spillere kan vende tilbage i inden opgøret på søndag hjemme mod Tottenham, pegede en næsten udelukkende ungdomsbænk på, at Manchester Uniteds har haft store problemer med skader og fravær hele sæsonen.

“Vi overvejer alt” sagde Ten Hag, da han blev spurgt ind til januarvinduet. “Så hvad der er i spillernes bedste interesse, og også i vores bedste interesse, holdet og for Manchester United. Så vi ser hvordan vi udvikler os i løbet af vinduet.”

Ten Hag indrømmede, at det har været frustrerende at miste så mange spillere i de seneste uger. Manageren mener dog ikke, at det skal være en undskyldning for de dårlige resultater i december måned.

“Jeg vil ikke være frustreret, fordi jeg kan intet gøre ved det, og det vil ikke hjælpe med at støtte holdet,” sagde han. “Så vi skal præstere bedst muligt og få de bedste resultater med de tilgængelige spillere, og det er hvad vi forsøger at gøre”.

Det ser dog ud til at skadessituationen bliver bedre i nærmeste fremtid:

“Jeg tror, der er nogle spillere, der kan være tilbage til weekenden.” fortæller Ten Hag.

Ten Hag fortæller, at han forventer, at Eriksen ville vende tilbage i tide til kampen mod Spurs, mens Luke Shaw og Harry Maguire også kunne blive klar.

 

Forrige artikel

Erik ten Hag: Alle er optimistiske

Næste artikel

Tirsdagens rygtebørs

ANNONCE