Ten Hag: Vores spil går den rigtige vej

Manchester United fik svaret tilbage på de seneste to præstationer, hvor især en god første halvleg grundlagde sejren over Chelsea onsdag aften. Erik Ten Hag snakkede med MUTV efter kampen.

Onsdag aften vandt Manchester United over Chelsea 2-1. Ten Hag føler holdet spiller godt, bortset fra nederlaget til Newcastle, og var generelt tilfreds med energien og presset spillerne lagde for dagen mod Chelsea.

Erik Ten Hag blev spurgt ind til, om spillerne fik svaret tilbage på seneste resultater:

“Jeg ser det ikke som et svar. Vi har spillet fire kampe efter pausen, hvor vi havde et skuffende resultat, men har haft to meget gode præstationer, før aftenens kamp. I dag var der igen en meget god præstation og selvfølgelig med resultatet. Til sidst er det resultatet, der tæller, og jeg er meget tilfreds. Jeg synes, de spillede rigtig godt. Også mod Galatasaray spillede de godt. Mod Everton – meget godt. Så du ser fremgangen i dette hold, og vi går den rigtige vej.” fortæller Ten Hag.

Der har i længere periode været kritik af manglende spillestil ved Manchester United, et emne som Ten Hag også kommer ind på:

“Når vi kommunikerer med hinanden og har god organisation, sætter vi betingelserne for at spille godt. Vi var meget dominerende med bolden, dikterede, skabte mange chancer og scorede meget gode mål. Den måde, de startede med presningen på, og det er svært at holde det hele kampen, men ja, vi har stadig nogle skridt at tage. Vi havde et fald i den anden del af første halvleg, men tog det igen i anden halvleg. Specielt mod Chelsea, et meget godt hold, der er meget gode med bolden. Hvis vi ikke får presset rigtigt, ikke kommunikerer med hinanden, ikke har god organisation, bliver vi dræbt af dem. Men vi gjorde det meget godt. Vi havde mange turnovers og modangreb.”

I samme interview giver Ten Hag også sin dom over det nye makkerpar på midtbanen der spillede mod Chelsea:

“Jeg synes, de spillede meget stærkt, meget dynamisk, meget proaktivt, både med og uden bold. De vandt mange dueller sammen. Scott kom på de rigtige positioner og scorede to gode mål. Vi vil gerne have, at han spiller lidt højere på banen. Vi ønsker at nå ham der. Han skal lave sine løb i bagkæden, da han er stærk der. Han har en god fornemmelse for at komme på det rigtige tidspunkt foran mål. Han er en meget dygtig afslutter. Jeg tror, Sofyan er ved at indarbejde sig. Han udvikler sig, og du ser, at han bliver mere og mere komfortabel. Sidste uge mod Galatasaray spillede han også godt. I aften spillede han også godt.”

Efter flere skader på venstrebacken, har Manchester United både Luke Shaw og Reguilon tilbage. Luke Shaw har de seneste par kampe spillet i midterforsvaret ved siden af Maguire – en opstilling Ten Hag også skiftede til under kampen mod Chelsea, da Reguilon blev skiftet ind i stedet for Victor Lindelöf.

“Sergio Reguilon kom ind i anden halvleg og gjorde det meget godt. Han lagde godt pres på den venstre side, lavede gode interceptions, men bidrog også angrebsmæssigt.”

“Jeg synes, vi skabte mange chancer i første halvleg, og efter 30 minutter kunne vi måske være oppe med tre mål. De overspillede os også én, to eller tre gange og skabte også chancer, men man skaber sit eget held, når man har ånden, vi viste i dag.”

Efter sejren mod Chelsea er Manchester United på en delt 5. plads med Tottenham, der i aften spiller mod West Ham.

1 kommentar
  1. Fin opsummering og analyse af kampen, håber virkelig at denne sejr kan skabe det momentum vi havde håbet at sejren over Everton ville.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Highlights: Dobbelt op på McTominay

Næste artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af Chelsea-kampen

ANNONCE