2. episode af OldTrafford.dk Podcast

Så er vi endelig ude med 2. episode af OldTrafford.dk Podcast, hvor vi både har supportere fra Manchester United og Arsenal i studiet.

Så er vi endelig ude med 2. episode af OldTrafford.dk Podcast.

I 2. episode af OldTrafford.dk Podcast har vi besøg af Jonas Hebo og Mads Hansen for at tale om Arsenals seneste sæson, forventningerne til den kommende, og om det gør ondt i et Arsenal hjerte at sælge en spiller til United.

Vi har også Rune Djurhuus og Emil Jørgensen, begge skribenter hos OldTrafford.dk, på besøg i Svantes stue for at tale om Manchester Uniteds seneste indkøb, Nemanja Matic.

Derudover taler vi om de to kommende kampe mod Real Madrid i UEFA Super Cup og West Ham i Premier League – og selvfølgelig andre uforberedte sidespring og en enkelt fælles skål.

Husk, at du kan abonnere på vores podcast, så du straks får besked, så snart en ny episode lander. Det kan gøres gennem iTunes’ egen Podcast App, Pocket Casts, Stitcher Radio eller, hvilken app I foretrækker. Alternativt kan den høres nedenunder her.

Vi ville være meget taknemmelige, hvis I har lyst til at gå ind på iTunes og anmelde vores podcast med både ris og ros, så vi kan forbedre os til næste episode.

Og så skal der endnu engang lyde en kæmpe tak til alle jer, der allerede har lyttet med og kommet med jeres input.

God kamp i aften!

 

 

QUICK LINKS

Forrige artikel

Redknapp: Bale kan bringe mesterskabet til Old Trafford

Næste artikel

Startopstillingen mod Real Madrid

ANNONCE