6. december: Gammel kending i nyt kluns

Det er december måned. Traditionen tro markerer OldTrafford.dk det med en julekalender. I år vil vi frem mod den 24. december rangere de Manchester United-trøjer med flotteste design og mest betydning siden sæsonen 2003/04.

Bag decembers sjette låge gemmer sig en af de nyeste tilføjelser til trøjesamlingen. Det er nemlig hjemmebanetrøjen til 21/22-sæsonen, som sikkert især bliver husket for et spillercomeback, som ja, de fleste nok kunne have været foruden nu.

imago images/PA Images

Efter flere år med Chevrolet, blev det nu tid til forandring. Her blev det IT-giganten TeamViewer, der bød sig ind i midten af United-trøjen. Trøjen i sig selv er rimelig klassisk og stilfuld. Det er ikke en trøje, der som sådan falder i øjnene pga. den ikke er pæn. Så langt så godt.

Dog tog det langt tid for mange at vende sig til, at man nu kunne læse TeamViewer på trøjens midte, og det blev også modtaget med halvnegativt kritik for udseendet.

Alt i alt en meget fin trøje, hvor der ikke er blevet satset. Dens udseende vil især blive husket på sponsorskiftet.

imago images/PA Images

Minder forbundet med trøjen

Trøjen er især forbundet med en turbolent sæson. Det er dog ikke spillet på banen, man først husker. I slutningen af august kunne Cristiano Ronaldo kalde sig United-spiller igen. Forventningerne var høje, og Ronaldo fik også et hurtigt sparket sig på tavlen mod Newcastle. Både Jadon Sancho og Raphael Varane kom også til klubben, og håbet for Uniteds nyopfundende storhedstid var nu tilbage.

Old Trafford gyngede og sang ‘Viva Ronaldo’ højt… indtil de ikke gjorde det længere. Resultaterne dalede, og en anden United-legende stod her for skud. Solskjær måtte forlade klubben efter især en meget pinlig kamp på hjemmebane mod Liverpool.

Hjemmebanetrøjen blev i høj grad et pejlemærke for håb og frustration. Håbet om at have fået en rigtig angriber og legende til klubben, der skulle vende tingene og ansættelsen af både Rangnick og Ten Hag, og frustrationerne, når alting gik galt igen. Når Rangnick ikke fik forløst tingene, og han fik påpeget alle den rådne ting, der foregik bag i kulissen.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nye kamptidspunkter for United-kampe i februar

Næste artikel

Serie: Historien om 7-tallet – Steve Coppell

ANNONCE