99 spørgsmål fra Coolmore mafiaen

Daily Mail afslørede idag en liste med hele 99 spørgsmål, som John Magnier og JP McManus har stillet Manchester United i et brev til klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

De 99 spørgsmål skulle alle omhandle Manchester Uniteds transfers, som de på det seneste er blevet skarpt kritiseret over i medierne, hvor historier om agentsvindel og ulovlige betalinger har været oppe og vende.

Daily Mail har i dagens udgave af formiddagsavisen afsløret et brev, som blev sendt til Manchester UIniteds direktør, David Gill, fra de to irers firma, Cubic Expression.

Manchester United har allerede startet en intern undersøgelse.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Magniers villa angrebet

Næste artikel

Bests alkohol problemer fortsætter

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share