Times: Manchester United enig med forsvarsspiller

United nærmer sig tiltrængt forstærkning til det centrale forsvar.

Foto: Stu Forster/Getty Images

Evertons 21-årige forsvarsspiller Jarrad Branthwaite har længe været rygtet til Manchester United

Nu får rygtet ekstra næring, da The Times torsdag aften har skrevet, at Manchester United og Jarrad Branthwaite er enige om de personlige krav. Nu mangler de to klubber blot at blive enige.

Ifølge The Times vil Everton gerne have omkring 70 mio. pund, men da det er velkendt, at Everton er et svært økonomisk sted, har Everton brug for penge i kassen og kan dermed blive nødsaget til at acceptere et lavere bud.

Branthwaite kan ifølge The Times spille næsten lige godt med begge fødder og har derudover udmærket sig ved at være blandt de bedste for Everton i forhold til tacklinger og erobringer.

Den unge forsvarsspiller var en del af det engelske bruttolandsholdstrup forud for EM, der starter i dag. Dog blev han valgt fra af Gareth Southgate.

Det er officielt af Raphaël Varane stopper i klubben denne sommer, mens at der bliver forhandlet med Jonny Evans om en forlængelse.

 

 

3 kommentarer
 1. Min opfattelse er ikke umiddelbart, at dette er et køb, værd 70 mio pund. Unge spillere, som er engelske, koster, men er han virkelig så dygtig? – Måske i andre har bud på, om dette er et godt køb?
  De Light handel, kan måske også blive en mulighed, men har han mange skader, og ville han evt. være et bedre, og billigere køb, end Branth…. ?

 2. Jeg mener Branthwaite vil være et fremragende køb, måske er 70 millioner pund dog i overkanten, men 5-10 millioner pund i “United tax” er vel forventet.

  Han er et fysisk monster i højde og drøjde og han er kun 21 år, han har alle forudsætninger for at blive en kæmpe stjerne og jeg kan sagtens se ham danne et stærkt makkerpar med Licha i det centrale forsvar.

  Det bliver en 👍 herfra

  GGMU

 3. Er helt enig her, men 70 mio pund er selvfølgelig alt for meget. Kunne man få den ned på 55-60 ville det være okay for mig. Han er helt sikkert fremtiden og ville sagtens kunne dække den højre midtstopper fordi han er så god med begge ben. Synes faktisk det er en skandale at han er valgt fra til EM da hans kvaliteter og alsidighed ville være en bonus for The Three Lions. De Ligt er alt for skadespræget for mig til at ofre pengene. De skal sikkert alligevel have omkring 40-45 mio pund så kan vi lige så godt ofre de ekstra penge på en yngre mand. Værd at bemærke er selvfølgelig at, vi bliver nødt til at tænke på FFP så “store salg” er en nødvendigt for at vi også kan bruge store summer på investering i truppen.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Torsdagens rygter

Næste artikel

Læsernes årets spiller: BRUNO FERNANDES

ANNONCE