AC Milan lurer på Zlatan

Den nyrige italienske storklub afviser ikke, at de har Zlatan Ibrahimovic i tankerne. Svenskeren er fortsat kontraktløs.

AC Milans sportsdirektør Marco Fassone afviser ikke, at han forsøger at hente Zlatan Ibrahimovic tilbage til San Siro. 

– Vi arbejder på at hente en angriber, men vil ikke forhaste os, siger han ifølge Sky Italia. 

Milan fik nye, stenrige kinesiske ejere tidligere i år, og de er nærmest ved at skifte hele holdet ud. Otte spillere er indtil videre blevet købt for samlet 1,6 milliarder danske kroner. 

Zlatan Ibrahimovic skal de imidlertid ikke betale transfersum for. Den 35-årige angriber, som fylder 36 i oktober, har været kontraktløs siden 31. juli. 

Bor stadig i Manchester 

Trods slem knæskade og fremskreden alder er Manchester Uniteds topscorer fra seneste sæson stadig en ombejlet herre. LA Galaxy og andre ambassadører for den amerikanske liga har sendt så mange kærlighedserklæringer mod svenskeren i løbet af sommeren, at det nærmest har været vammelt. 

Og United-manager Jose Mourinho har også gentagende gang rost ham og udtalt, at han “aldrig kan lukke døren” i hovedet på den store svensker. Kilder tæt på klubben siger til blandt andet Manchester Evening News, at meget tyder på, Zlatan Ibrahimovic bliver i United. 

Han bor stadig i byen og genoptræner i klubben. Og det regnes for sandsynligt, at han får en ny kontrakt, når han er knæskaden kvit. 

 

 

QUICK LINKS

Forrige artikel

Tre United spiller nomineret til Euro League's bedste

Næste artikel

Juan Mata donerer 1% af sin løn

ANNONCE