Academy Watch: Opvisning af de fire forreste

Der var masser af flotte præstationer af tage fra, når vi skal evaluere de unge drenges præstationer fra 6-4-sejren mod Blackburn.

Efter Manchester Uniteds U23-kampe plejer vi her på OldTrafford.dk at kigge nærmere på spillernes præstationer, og hvilke spillere, der skillede sig ud, så du kan notere dem deres navne, så du er bedre forberedt, hvis eller når de får debut for førsteholdet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og i dette tilfælde var der heldigvis flere spillere, der skillede sig ud. Læs lidt om de bedste spillere i 6-4-sejren over Blackburn Rovers herunder:

Amad Diallo

Amad Diallo var ham, alle kiggede på, og sådan vil det altid være, så længe han spiller på dette niveau. I første halvleg skulle han lige i gang, men i anden halvleg viste han for alvor sin klasse med tre assist og et mål. Hans driblinger er tydeligvis next level, og han virker ualmindeligt klog på bolden og i sine løb. 

Hans fodbold-IQ og mentalitet udskiller sig fra alle andre unge kantspillere, der bare gerne vil løbe hurtigt, udfordre og score mål. Det kan og vil Diallo også, men han er en lidt anden spiller. Han har et enormt godt blik for spillet trods sin ringe erfaring og unge alder, og tænker først og fremmest på at skabe chancer, frem for at score mål. Det gør det enormt sjovt at se hans link up-spil med Hannibal Mejbri, som næsten – og kun næsten – ligner noget, Rooney og Ronaldo kunne finde på for 15 år siden.

Hannibal Mejbri

Og lad os da bare tage fat i franskmanden med det store hår. Selvom Amad er ham, der trækker overskrifterne, var det efter min mening Hannibal Mejbri, der var kampens bedste spiller.

Han er i en rivende udvikling, og toppede det i dag af med et fremragende mål. Udover det spillede franskmanden en helt forrygende kamp, hvor han knapt nok satte en fod forkert. Med den udvikling, han er i, vil det virke skørt, hvis Solskjær ikke giver ham chancen på et tidspunkt i denne sæson.

Jeg kan ikke finde frem til, hvor mange frispark der blev begået på ham i dag, men det lignede – som nogle af jer måske kan genkende det fra seriebolden – at Blackburn egentlig bare havde fået afvide, at de skulle sparke Uniteds bedste mand ned. Hannibal var i græsset så mange gange, at selv Jack Grealish må tabe kæben, og det siger en del om den frygt, han indgyder.

Jeg vil vove den påstand, at selvom Hannibal blot fyldte 18 år for et par uger siden, er han allerede nu længe god nok til seniorfodbold – muligvis også på Premier League-niveau, og hans potentiale og niveau er helt exceptionelt.

Shola Shoretire

De to ovennævnte er to enormt store talenter, men spørgsmålet er, om de rent potentialemæssigt er overgået af Shoretire. Han fyldte blot 17 år i tirsdags, men er gået ind på et U23-hold – som normalt ellers er fyldt med 19- og 20-årige og er blandt banens bedste hver gang.

I dag scorede han et hattrick og lavede en assist. Målene, han lavede, viste, at det ikke bare var hans talent, der trak ham, men hans instinkt. Han har en enormt imponerende evne til at komme i feltet på rigtige tidspunkter, placere sig godt og afslutte usvigeligt sikkert.

Ifølge Daily Mail har han underskrevet en ny aftale med Manchester United på trods af interesse fra Bayern München, Paris Saint-Germain og andre storklubber, og det kan ende med at blive en helt enorm investering for Manchester United.

Forsvaret

“Jeg synes ikke, folk slår os. Jeg synes, vi slår os selv,” sagde U23-træner Neil Wood efter kampen. Det er meget passende, når man så skal tale om Manchester Uniteds defensiv. Selvom det er fedt for underholdningen, at holdet spiller målrige kampe (og dermed lukker mange mål ind), er det bekymrende for spillerudviklingen.

I dag var tre af Blackburns fire mål baseret på personlige fejl, og hvad enten det er koncentration eller spillernes kvalitet, der svigter, er det bekymrende for Neil Woods drenge.

I forsvaret skulle Ethan Galbraith, som egentlig er 8’er, ned og spille midterforsvarer, mens begge backs i Alvaro Fernandez og Harvey Neville begge har sine forcer i det offensive. Det, sammen med at McCann og Levitt foran heller ikke ligefrem er nogle midtbaneankre, gør, at der må gå mange mål ind.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

U23: Ti mål i forrygende målfest mod Blackburn

Næste artikel

Pogba med månedens mål i januar

ANNONCE