Adidas-chef kritiserer Uniteds spillestil

Hos tøjgiganten Adidas er man godt tilfredse med salget af Manchester United-trøjer, der går bedre end forventet. Man er dog ikke imponeret over holdets spillestil.

I sommer trådte Manchester Uniteds aftale med Adidas i kraft, og dermed indledtes den ti år lange og rekordstore aftale mellem den tyske tøjproducent og den engelske fodboldklub. Hidtil har Adidas fået fin valuta for de 7,5 millarder kroner.

Det fortæller virksomhedens direktør, Herbert Hainer, til avisen Süddeutsche Zeitung. 

– Forretningen med Man United går rigtig godt, vi sælger flere trøjer, end vi havde regnet med. Vi er tilfredse… selvom Man Uniteds nuværende spillestil ikke ligefrem er, hvad vi gerne vil se, siger direktøren.

Den tyske tøjchef har statistisk belæg for sine udtalelser. I hvert fald hvis det, Adidas gerne vil se, er mål. Holdets 24 sæsontræffere i 20 kampe er 15 dårligere end Manchester City, og ifølge The Guardian er de 15 scoringer på Old Trafford færrest hjemmebanemål af alle 92 mandskaber i det engelske ligasystem.

Louis van Gaal har også været kritiseret vidt og bredt for sin forsigtige tilgang, men insisterer på, at han og holdet har tillagt sig en mere risikobetonet tilgang i de to seneste kampe med sejr over Swansea og uafgjort mod Chelsea.

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- En glimrende start på 2016

Næste artikel

Truppen holder fri efter sejr mod Swansea

ANNONCE