Advocaat: Bekymrer mig ikke om at møde Van Gaal

Manchester United-manager Louis van Gaal og Sunderland-kollegaen Dick Advocaat er gamle holdkammerater og trænerrivaler, men sidstnævnte er mere fokuseret på United som hold end klubbens sportslige chef.

Fra 1980 til ’82 var Sunderlands Dick Advocaat og Manchester Uniteds Louis van Gaal holdkammerater i Sparta Rotterdam, og i 90’erne og 00’erne var de trænerrivaler i den hollandske Æresdivision.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er altså to landsmænd, der har en historie, der går længere tilbage end de fleste managerkollegaer i Premier League, men selv om lørdagens indbyrdes opgør bliver det 10. i rækken, påvirker det ikke Advocaat.

– Vi spillede sammen, så jeg kender ham og hans familie godt. Han var ikke den hurtigste. Men han er en god fyr. Hvis man lærer ham at kende, er han en god fyr. Men vi skal ikke spille mod træneren, vi spiller mod United, siger hollænderen ifølge Sunderland Echo.

– Det er en stor bane, et stort stadion, hvad mere kan man forlange? Det giver ikke mening at tale negativt om dem. Det hjælper ikke mit hold. 

Advocaat kunne ellers godt bruge lidt hjælp til sit hold. Sunderland har blot fået to point i denne sæson, og man indtager aktuelt sidstepladsen i Premier League. United ligger nummer to med 13 point.

 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Er i tvivl med Wilson

Næste artikel

Van Gaal: Jeg tror ikke, Martial mærker presset

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share