Cristiano Ronaldo

Karakterbogen: Flot farvel-præstation og portugisisk kvalitet

Cristiano Ronaldo og Juan Mata topper OldTrafford.dk’s karakterbog oven på sejren over Brentford.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 7
Blev udfordret af et par Eriksen-indlæg i første halvleg. Det blev dog aldrig for alvor farligt, og spanieren gjorde, hvad der blev krævet af ham.

Diogo Dalot – 6
Leverede et fremragende indlæg til Ronaldo kort inde i kampen. Efterfølgende faldt portugiserens kvalitet på bolden med to, ja måske tre niveauer.

Victor Lindelöf – 7
Solid kamp af den svenske midtstopper, som i store dele af kampen havde Ivan Toney i sin baglomme.

Raphaël Varane – 7
Overordnet solid defensiv. Blev noteret for sin første scoring i den røde trøje, da han via. et par Brentford-spillere flugtede bolden i nettet efter et hjørnespark.

Alex Telles – 5
Jeg savner fortsat mere offensivt fra brasilianeren. Var det ikke det, han slog sig på at være god til i FC Porto? Tæt på at koste med sløseri i eget felt i midten af anden halvleg. Blev noteret for en assist via. et hjørnespark.

Nemanja Matic – 6
Det klædte serberen at være så markant en del af spillets fase 1. Blev klappet ud af Old Trafford efter 70 minutter i sin sidste optræden på Uniteds hjemmebane.

Scott McTominay – 6
Var mindre på bolden end vanligt. I stedet fik han lov til at tage arbejdshandskerne på og dele herretacklinger ud. Jeg synes dog aldrig, det blev skottens kamp, hvorfor jeg er tættere på at give ham et 5-tal fremfor 7.

Juan Mata – 8
Rangnick hev en spansk kanin op ad hatten, og det viste sig at være en god idé. Bidrog med en kvalitet og ro på bolden, der fordrede Uniteds spil på positiv vis. En flot sidste kamp på Old Trafford.

Bruno Fernandes – 6
Spillede lidt utraditionelt på venstre kanten i en mindre fri rolle end normalt. Her scorede den 27-årige portugiser et flot mål, men efterfølgende bidrog han ikke med nok.

Anthony Elanga – 7
Nærmer sig en status som fanfavorit på Old Trafford. Løbepensummet er til UG, og svenskerens assist til 1-0 var pragtfuld.

Cristiano Ronaldo – 8 (Man of the Match)
Lignede til tider Ronaldo anno 00’erne: Frække hælafleveringer og et skarpt blik for sine medspillere. Læg dertil et underkendt mål, et vundet straffespark og en sikker scoring oveni, og så har du en imponerende præstation.

Fred, Phil Jones og Edinson Cavani er uden for bedømmelse.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
10
Shares
Forrige artikel
Juan Mata og Phil Jones

Afskedsfesten på Old Trafford endte lykkeligt

Næste artikel

Målscorer-Fernandes: Jeg vil tælle trofæer, ikke mål

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
10
Share