Agent skyder Gonçalves-rygter til jorden

Flere og flere fans er begyndt at få et godt øje til en ny, mulig portugisisk troldmand til offensiven, men ifølge Pedro Gonçalves’ agent skal forventningerne ikke sættes for højt.

For tiden render en portugiser rundt i Manchester United og gør nærmest lige, hvad der passer ham. Men hvis man skal tro flere rygter, så kan Bruno Fernandes måske få selskab af en landsmand, som endda er fra samme klub, Manchester United vores nuværende profil i. 

Pedro Gonçalves er navnet på den 22-årige Sporting Lissabon-spiller, der er ved at tage den portugisiske liga med storm, men desværre ligger et skifte til Old Trafford ikke lige i kortene. 

– Der er intet konkret lige nu, og selv hvis der var, så ville det ikke være det optimale tidspunkt for Pedro Gonçalves og da slet ikke for Sporting, siger Gonçalves’ agent, Jorge Pires, ifølge Sport Witness til en portugisisk radiostation.

– Vi har ikke interesse i at gøre noget på januars transfermarkede, ligesom Sporting ikke er interesseret i at miste Pedro Gonçalves. Derfor er alt transfersnak udelukket. 

Gonçalves kom til Sporting for blot et halvt år siden, men midtbanemanden, som også kan spille til højre, har allerede fået sit navn slået fast med 11 scoringer i lige så mange kampe i den portugiske liga. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær savnede Cavani's energi

Næste artikel

Officielt: Diallo klar for United

ANNONCE