Solskjær savnede Cavani’s energi

Det var ikke den bedste offensive indsats, der blev leveret i onsdagens Carabao Cup-nederlag til Manchester City, hvor United-manager Ole Gunnar Solskjær særligt savnede en sydamerikansk angriber.

Blot to afslutninger indenfor rammen blev det til for Manchester United, da de igår blev besejret af bysbørnene fra City i semifinalen af Carabao Cuppen. Et ærgerligt nederlag, hvor flere fans efterfølgende at udtrykt utilfreds over de manglende aktioner fremaf banen. 

United-manager Ole Gunnar Solskjær noterede sig da også, at de rmåske ikke skete helt nok frem af banen og nordmanden havde håbet på at kunne smide en sydamerikansk spydsspids i aktion. 

– Edinson (Cavani, red.), kunne have skabt noget uro i modstanderens felt med sin tilstedeværelse og bevægelse, siger Solskjær ifølge Manchester Evening News. 

Den udtalelse kan opfattes som en skjult kritik af Anthony Martial, som i Cavanis fravær var at finde på toppen af De Røde Djævles offensiv, ligesom flere også har været ude med riven efter den ellers altoverskyggende profil, Bruno Fernandes.

– Det her handler ikke bare om Bruno Fernandes’ manglende kreativitet. Når du møder et godt hold, og Manchester City spillede godt, så skal hele holdet være skarpe og gøre sig fortjent til at skabe chancer. 

– Vi kom frem til lidt på nogle omstillinger i første halvleg, mens anden halvleg handlede mere om presspil, hvor vi ikke skabte nok chancer. Anthony (Martial, red.) havde et par halv tilbud, men der manglende kvalitet i den sidste aflevering og afslutning.

Cavani misser også lørdagens kommende FA Cup-kamp mod Watford som følge af den karantænedom, han for nylig modtog.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Vi gjorde ikke nok for at vinde kampen

Næste artikel

Agent skyder Gonçalves-rygter til jorden

ANNONCE