Agent: Van Gaal stopper Johnstones udvikling

Brug Sam Johnstone, eller lad ham komme videre i karrieren. Så klar er beskeden fra keeperens agent til van Gaal.

Målmandssituationen i Manchester United er noget kaotisk i øjeblikket, og har været det hele sommeren. Usikkerhed omkring Victor Valdes og David de Gea betød, at Sam Johnstone fik masser af spilletid på pre-season turen til USA.

Mange havde også forventet at se den 22-årige keeper få chancen i første turneringskamp hjemme på Old Trafford mod Tottenham. Men det endte med at blive nyindkøbte Sergio Romero, der fik tjansen i buret. Siden har argentineren stået fast, med Johnstone på bænken.

Men det holder ikke, i hvert fald ikke hvis man spørger Sam Johnstones agent, der mener manglende spilletid stagnerer målmandens udvikling.

– Sam er klar i denne sæson, og det havde været helt oplagt at give ham chancen for at bevise dette i sæsonstarten. Han er en ung målmand, der har behov for at spille regelmæssigt. Sker det ikke i Manchester United, så må det ske et andet sted. Det her er et eksempel på, at van Gaal holder et stort engelsk talent tilbage, siger Jordan Segal, som samtidig slår fast, at enkelte kampe på reserveholdet ikke er godt nok for Johnstones udvikling.

Sidste sæson tilbragte Sam Johnstone først på lån hos Doncaster, inden han i foråret var udlejet til hans barndomsklub Preston NE. Her havde han stor succes, og leverede blandt andet et clean sheet i play-off finalen på Wembley, en kamp der sikrede klubben oprykning til the Championship.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Chicharito takker af på Instagram

Næste artikel

United-kvartet i landsholdsaktion

ANNONCE