Ajax-træner frygter ikke United

United møder i næste uge Ajax Amsterdam i Europa League-finalen, og manageren for den hollandske storklub, Peter Bosz, mener ikke, at hans spillere har noget at frygte forud for opgøret.

Der bliver med stor spænding set frem til næste uges opgør i Europa League-finalen, der spilles i Stockholm. For Ajax er det deres førstef finale siden 1996, og derfor er det en kæmpe kamp for klubben. Men det får ikke spillerne til at ligge søvnløse, siger Peter Bosz.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Uanset hvor unge mine spillere er, så er det ikke bange. De har spillet store kampe i denne sæson. Man kan bare komme at se en kamp mod Feyenoord, eller se på den kamp mod Schalke, hvor vi scorer to mål med kun ti mand på banen, siger Ajax-manageren til SkySports.

– Det er den erfaring, vi tager med til Stockholm.

Peter Bosz ser samtidig Ajax’s tilbagevenden til euorpæisk fodbolds tinder som en sejr for fodbolden.

– Mourinho kan ikke klage

Manchester United har i den seneste tid spillet mange kampe, hvilket José Mourinho ved et par lejligheder har beklaget sig over. I aften spiller holdet mod Southampton, inden Premier League-sæsonen afsluttes mod Crystal Palace på søndag.

Imodsætning spillede Ajax deres sidste kamp i Æresdivisonen i søndags, og holdet har derfor en uges længere forberedelse end United. Men Peter Bosz mener ikke, at Mourinho har ret til at brokke sig.

– Hvis man kun ser på startopstillingerne, Mourinho har sat i denne sæson, så har han nærmest spillet med et hold i Premier League og et andet i Europa League. 

– Hvis de spillere, han har brugt i Europa League, ikke spiller i Premier League, så har de haft den præcis samme mængde restituering, som mine spillere. Samtidig har han mange spillere at rotere med. 

Europa League-finalen spilles onsdag i næste uge. Der er kickoff klokken 21:00.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

United opjusterer forventningerne trods underskud

Næste artikel

Jagielka til Rooney: Kom til Everton

ANNONCE