Aktionærer: United er ikke et legetøj

The Observer skrev igår, at 3 milliardærer skulle være interesseret i at købe en stor del af Manchester United PLC.
Således skriver avisen at de 3 rigmænd alle er interesseret i at få en stor andel af klubbens aktier og dermed kunne blive en ny Roman Abramovich.
Klubbens kommunikationschef, Paddy Harverson, har dog hurtigt været ude og afvist disse rygter og nu kommer Shareholders United også med deres mening om det eventuelle køb.

Shareholders United var, sammen med en anden stor fanorganisation, IMUSA, med til at protestere over Robert Murdochs køb af Manchester United, som heldigivs blev blokeret af myndighederne i England.

“Manchester United er ikke noget legetøj for rige personer eller organisationer. Det er et 125 gammelt aktiv, som burde køre videre i supporternes interesser,” fortæller SUs talsmand, Oliver Houston.

Yderligere fortæller Houston at et af Shareholders Uniteds værdigrundlag i Manchester United er at ingen må eje mere end 50% af klubben og dermed eje hovedparten af klubben:
“SU, IMUSA(Independent Manchester United Supporters Association) og de forskellige fanzines er i den tro, at ingen andre end supporterne må eje mere end 50% af klubben,” kommer det fra Houston ifølge PA.

De 3 rigmænd, som induviduelt, skulle være interesserede i Manchester United skulle ifølge, The Observer være en europæer, russer, og en oliesheik fra mellemøsten.
De skulle være ligeså rige, hvis ikke rigere som Chelseas ejer, Roman Abramovich.

Forrige artikel

Nistelrooy roser Ronaldo til skyerne

Næste artikel

Rabat med OldTrafford.dk

ANNONCE