Alle skriver det: Højlund tæt på sit drømmeskifte

Rasmus Højlund ser ud til at nærme sig sit drømmeskifte til Old Trafford.

Flere medier, herunder Fabrizio Romano, skriver, at Rasmus Højlund-handlen er tæt på at blive en realitet. Endnu er der dog ikke nogen ‘Here we go’ fra transferjournalisten.
– Rasmus Højlunds kontrakt faldt på plads sidste uge med Manchester United og ingen ændringer siden. Kontrakten går til 2028 med option til 2029. Højlund venter kun på, at handlen falder på plads. Manchester United og Atalanta kommer tættere på en aftale, skriver Romano på sin Twitter-profil.

Romanos tweet bliver bekræftet af flere medier heriblandt Di Marzio og TalkSport, der skriver, at en handel til en værdi af 60 mio. pund (cirka 520 mio. korner red.), er tæt på at være på plads.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Tidligere på dagen spillede Atalanta testkamp mod Bournemouth og selv om Højlund var en del af truppen fik han som en af de få ikke et eneste minut på banen på for Bergamo-klubben.

I følge Manchester Evening News melder tilskuer til kampen, at det virkede som om, at den danske landsholdsangriber sagde farvel til sine nuværende holdkammerater efter kampen.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bekræftet: Talent ude i første del af sæsonen

Næste artikel

Medier: Overvejede at forlade klubben

ANNONCE