Allegri: Normalt med Vidal-rygter

Det er kun naturligt, at en spiller af Arturo Vidals kaliber bliver rygtet væk. Men han er allerede i en storklub, lyder det fra Juventus-manager Massimiliano Allegri.

En af sommerens længste transfersagaer lakker mod enden, eftersom vinduet for spillerhandler lukker om to uger. 

Således er Arturo Vidal stadig i Juventus, selvom han gentagne gange er blevet meldt på vej til Manchester United. 

Italienerne har indtil videre hårdnakket afvist at sælge, og nu indikerer Massimiliano Allegri endnu engang, at Vidal, der i øjeblikket er skadet, bliver i Torino-klubben. 

– Han er en løve i et bur. Han vil gerne spille, men han har brug for at træne mere. Arturo har en fantastisk gejst. Det er normalt, at der er rygter om ham, siger Juventus’ nye manager til Gazetta dello Sport. 

– Store hold er altid på udkig efter fantastiske spillere. Men Vidal er allerede på et storhold, fortsætter Allegri, der tidligere på sommeren afløste succestræneren Antonio Conte. 

27-årige Vidal skiftede til Juventus fra Bayer Leverkusen i 2011 og har siden da nydt stor succes med klubben, der i sidste sæson blev mestre for tredje gang på lige så mange år. 

Chilenske medier skrev tidligere på måneden, at United er klar til at tilbyde Juventus op mod 40 mio. pund samt Javier Hernandez for den chilenske landsholdsspiller. 

Forrige artikel

Fletcher: Flashback til 1995

Næste artikel

Meulensteen: Langtrukken United-forvandling

ANNONCE