Alonso om United-møde: Derfor fodbold er populært

Xabi Alonso glæder sig til returmødet med United i Champions League. Det er kampe som den, der holder motivationen oppe, mener den elegante midtbanespiller.

Real Madrid og Manchester United gav hinanden en fantastisk fight i den første Champions League-ottendedelsfinale på Bernabeu, som begge hold med 1-1 slap lige godt fra.

Og selvom Real Madrid i weekenden har El Clasico mod Barcelona på plakaten, er forventningens glæde allerede begyndt at spredes i Madrid-lejren forud for returkampen.

– For fansene er opgør mellem Real og United en af den slags kampe, som fodbold i bund og grund handler om. For Cristiano, med hans fortid i klubben, er det endnu mere specielt. Det er også noget særligt for mig. Da jeg spillede i Liverpool var kampe mod United enormt vigtige på grund af den rivalisering, som hersker klubberne imellem, siger Alonso til Champions Magazine.

United og Real Madrid tørner sammen tirsdag med kickoff 20.45. Senest de to klubber mødtes på Old Trafford, vandt United 4-3, men røg ud af Champions League.

Forrige artikel

Chicharito indstillet på konkurrence

Næste artikel

Fortune tror på United uden RvP

ANNONCE