Amrabat: Drømme bliver til virkelighed

Vi starter vores EFL-Cup titelforsvar med en 3-0 sejr hjemme mod Crystal Palace. I kampen fik Amrabat sin Old Trafford debut. Daniel Gore gjorde også debut på hans 19-års fødselsdag. Det endte med at blive en komfortabel sejr for United. Målene blev scoret af Garnacho, Casemiro og Martial.

Sofyan Amrabat gjorde tirsdag aften sin Old Trafford-debut. Marokkaneren spillede en fornem kamp, og har efter kampen delt sine tanker om kampen og sin debut til Sky.

– Drømme bliver til virkelighed. Dette er hvad jeg har drømt om som barn. Lige siden jeg var lille har jeg arbejdet for at kunne stå her.

Og Amrabat lignede også en mand, som havde bestræbt sig efter at spille på drømmenes teater med en stærk indsats. I første halvleg vikarierede Amrabat på venstrebacken i fraværet af Shaw, Malacia og Reguilón.

– Jeg sagde til træneren, at jeg spiller hvorend han har brug for mig.

Derudover varslede Amrabat også, at vi United-fans kan forvente endnu mere af marokkaneren.

– Jeg er ikke på mit højeste niveau lige nu. Jeg tror det er normalt på grund af min pre-season og min skade. Hvis du spiller kampe vil du blive stærkere og bedre.

Amrabat afsluttede interviewet med at udtrykke sin begejstring for resultatet og kampen.

– Jeg synes det var en perfekt aften. Vi vandt 3-0, jeg spillede en time, så ja det var en perfekt aften.

Derudover har United-legenden, Steve Bruce, udtalt sig om Amrabats første halvleg, da han tydeligvis også var en smule overrasket over de positioner Amrabat indtog på banen.

– Jeg ved ikke hvor han spiller, hvis jeg skal være helt ærlig, men knægten ligner en rigtig spiller.

Amrabat blev skiftet ud efter 61 minutter til fordel for Daniel Gore, som også fik sin Old Trafford debut, og så endda på hans 19-års fødselsdag.

Forrige artikel

Startopstillingen mod Crystal Palace: 7 ændringer

Næste artikel

Manchester United cruiser videre i cuppen

ANNONCE